17.1 C
Athens
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

BCL: Ασταμάτητη η Νίμπουργκ, πρώτες νίκες για Οστάνδη και Χάποελ Χολόν ,”ισοπεδωτική” η Μούρθια (vids)

Η Νίμπουργκ επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και απέναντι στην Βέχτα, νικώντας εύκολα με 93-74 και κάνοντας το 3-0 στο γκρουπ D' του BCL που βρίσκεται και ο Προμηθέας.

Για τους Τσέχους 25 πόντους και 4 ασίστ είχε ο Στίβεν Μπράουν, ενώ τον ακολούθησαν οι Κρίστιαν Μπίσοπ και Γιάρομιρ Μποχάτσικ με 16 πόντους έκαστος. Για τους Γερμανούς 22 πόντους και 4 ασίστ είχε ο Τάιγκερ Κάμπελ.

Δείτε τα στατιστικά ΕΔΩ.

Για το γκρουπ B' η Οστάνδη επικράτησε 84-73 την Στσέσιν εκτός έδρας, πετυχαίνοντας την πρώτη της φετινή νίκη στο BCL και έχοντας ρεκόρ 1-2, ενώ οι Πολωνοί 0-3. Σημαντικό να αναφερθεί είναι πως οι Βέλγοι πέτυχαν την πρώτη εκτός έδρας νίκη στη διοργάνωση, έπειτα από 7 συνεχόμενες ήττες.

Για τους νικητές κορυφαίος ήταν ο Ντέιβιον Μιντζ με 18 πόντους, ενώ στον αντίποδα 20 πόντους είχε ο Κασίμ Νίκολσον για τους ηττημένους.

Δείτε τα στατιστικά ΕΔΩ.

Η Χάποελ Χολόν πήρε τη νίκη με 92-82 κόντρα στην Ιγκοκέα, με τις δύο ομάδες να έχουν πλέον το ίδιο ρεκόρ(1-2) στο γκρουπ Α'.

Για τους Ισραηλινούς που είχαν αρκετούς πρωταγωνιστές, 13 πόντους, 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ είχε ο Ελάιτζα Μήτρου-Λονγκ, ενώ για τους Βόσνιους πρώτος σκόρερ της ομάδας και τους παιχνιδιού ήταν ο Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς με 18 πόντους συνολικά και 16 εξ αυτών στο πρώτο μέρος.

Δείτε τα στατιστικά ΕΔΩ.

Η Μούρθια ήταν "ισοπεδωτική" απέναντι στην FMP, νικώντας την με 36 πόντους διαφορά, για το τελικό 86-50 και έχει πλέον ρεκόρ 2-1. Στο 1-2 από την άλλη οι Σέρβοι, με μόνη νίκη, αυτή απέναντι στο Περιστέρι στο γκρουπ H'.

Πρώτος σκόρερ των Ισπανών ήταν ο Τρόι Κοπέν με 13 πόντους, ενώ για τους ηττημένους ισάριθμους πόντους είχε ο Γιόβαν Νόβακ.

Δείτε τα στατιστικά ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ