27.4 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Μελίσσια: Κλείνει νεανικά με Θωμαή, Ουκπεμπόρ, Ζαβιτσάνο και Ντιβάιν (pics)

Νεανικά θα κινηθεί για μια ακόμη χρονιά ο ΚΑΟΜ έχοντας ως ιδανικό να υπηρετήσει τη συγκεκριμένη φιλοσοφία τον Έκτορα Οικονομόπουλο.

Από τη Νέα Ιωνία μετακόμισαν στα Μελίσσια οι Άλεξ Θωμαή (1,91 – 22 ετών) και Φέηβορ Ουκπεμπόρ (1,94 – 21 ετών) επιβεβαιώνοντας και το ρεπορτάζ του Basketa.gr στις 25/6.

Στο ίδιο ρεπορτάζ υπήρξε η ενημέρωση και για την επιστροφή του Γιώργου Ζαβιτσάνου (1,86 – 20 ετών), ενώ ανανέωσε τη συνεργασία του και ο Ντιβάιν Ναντί (1,86 – 20 ετών).

Αναλυτικά:

«Την περσινή περίοδο μας έβαλαν δύσκολα ως αντίπαλοι αγωνιζόμενοι με την ομάδα της Νέας Ιωνίας και πρωταγωνιστώντας στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑ. Φέτος θα είναι βασικά στελέχη της ομάδας μας, προσθέτοντας ταλέντο, δύναμη, αθλητικότητα, ενέργεια και ποιότητα, ώστε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα της National League 2 που ξεκινάει σε λίγες ημέρες. Ο Αλέξανδρος Θωμάη (22 ετών, 191εκ) αγωνίζεται στα guards και ο Φέβορ Ουκπεμπόρ (21 ετών, 194εκ) αγωνίζεται ως forward. Επειδή προλάβαμε και τους γνωρίσαμε, πρόκειται για δύο εξαιρετικά παιδιά, καταπληκτικούς χαρακτήρες που ενσωματώθηκαν πολύ γρήγορα στην ομάδα μας. Άλεξ και Favor καλωσορίσατε στην οικογένεια των Μελισσίων!

-Ήρθε στον σύλλογο στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2022-23 πριν καλά καλά κλείσει τα 18 του χρόνια και με την αθλητικότητα, το ταλέντο και την έφεσή του στο σκοράρισμα βοήθησε την ομάδα να κυνηγήσει το θαύμα της παραμονής στην κατηγορία. Η περσινή σεζόν τον βρήκε στην ομάδα του Δούκα και φέτος ήρθε η ώρα να επιστρέψει στην ομάδα μας για να συνεχίσουμε ό,τι αφήσαμε στη μέση και πάλι στη National League 2, με νέους στόχους και νέα όνειρα. Γιώργο καλωσήλθες και πάλι στην οικογένεια των Μελισσίων!

-Είμαστε στην πραγματικά πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως τελικά ο Ντιβάιν (Ναντί) θα παραμείνει στην ομάδα μας. Ένα παιδί διαμάντι, που ήρθε πέρσι να δοκιμαστεί στον σύλλογο και τελικά με την εργατικότητα και τη θέλησή του κατάφερε να αντέξει την πίεση και να κερδίσει τις καρδιές μας, αλλά και την εμπιστοσύνη όλων μας, όπως και την πίστη ότι έχει τις δυνατότητες να εξελιχθεί μέσα από την ομάδα και να βοηθήσει με το ταλέντο, την αθλητικότητά του και την αστείρευτη ενέργεια εντός και εκτός παρκέ, που τον καθιστά μοναδικό. Ο Ντιβάιν πέρσι υπήρξε βασικό γρανάζι, αλλά και πρώτος σκόρερ της ομάδα των νέων U21, κάτι που είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσει και φέτος στην ομάδα U23».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ