24.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Ολυμπιακός: Φουρνιέ εν δράσει στα «ερυθρόλευκα» και το… νέο αίμα του Βεζένκοφ (vid+pics)

Ο Εβάν Φουρνιέ αποτέλεσε τη μεγάλη «βόμβα» του Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι, ερχόμενος από το ΝΒΑ, με τον Γάλλο σούπερ σταρ να ξεκινά βασικός με το Περιστέρι και να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στον ημιτελικό του Super Cup, ενώ και ο Σάσα Βεζένκοφ άρχισε στο παιχνίδι και σκόραρε νωρίς.

Ο Ολυμπιακός... ξεφούρνισε το μεγάλο «μπαμ» και ο Εβάν Φουρνιέ αποτέλεσε μια από τις σπουδαιότερες μεταγραφές το καλοκαίρι στην Ευρώπη. Ο Γάλλος γκαρντ ήρθε από το ΝΒΑ, για να επαναφέρει στην κορυφή τους Πειραιώτες σε όλα τα επίπεδα, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του στον ημιτελικό του Super Cup με το Περιστέρι.

Ο Φουρνιέ, μάλιστα, ξεκίνησε βασικός στην αναμέτρηση και σκόραρε σύντομα και το πρώτο του καλάθι, όταν με τρίποντο ισοφάρισε σε 8-8 στα πρώτα λεπτά, όντας πια κανονικά... εν δράσει με τα «ερυθρόλευκα».

Κανείς δεν ξεχνά, βέβαια, και τη σπουδαία επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ. Από την πλευρά του, ερχόμενος επίσης από το «μαγικό κόσμο», ήρθε με τη σειρά του να αποτελέσει εκ των ηγετών της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα και ήδη στα πρώτα λεπτά επίσης σκόραρε με τρίποντο για το 5-6.

Δείτε τις πρώτες στιγμές του από το επίσημο ντεμπούτο του Φουρνιέ και την επιστροφή του Βεζένκοφ:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ