21.4 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Αρμάνι-Βίρτους 98-96 : Κατέκτησε δύσκολα και στην παράταση τον πρώτο τίτλο της σεζόν

Η Αρμάνι Μιλάνο επικράτησε στην παράταση της Βίρτους Μπολόνια με 98 -96 και κατέκτησε το 5ο Σούπερ Καπ Ιταλίας της ιστορίας της.

Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα, έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού και σουτάροντας με πολύ καλύτερα ποσοστά σε σχέση με το σύνολο του Ετόρε Μεσίνα. Η διαφορά έφτασε και τους 16 πόντους(29-45), με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 36-47. Η Αρμάνι αντέδρασε και όντας καλύτερη στο δεύτερο μισό, ισορρόπησε το σκορ στο 84-84 μετά από κάρφωμα του Τζος Νίμπο, με 6" πριν τη λήξη. Στην τελευταία επίθεση ο Ουίλ Κλάιμπερν αστόχησε σε τρίποντο και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση.

Εκεί η Αρμάνι ήταν πιο εύστοχη και με περισσότερες δυνάμεις από την αντίπαλο της, με το εύστοχο τρίποντο αυτή τη φορά του Κλάιμπερν στα 5" να γράφει απλά το τελικό σκορ.

Πρώτος σκόρερ της Αρμάνι ήταν ο εκπληκρικός Τζος Νίμπο ο οποίος πέτυχε 20 πόντους, κατέβασε 9 ριμπάουντ και έκοψε 3 φορές τους αντιπάλους του. Για την Βίρτους 18 πόντους είχε ο Ακίλε Πολονάρα και 17 με 8 ριμπάουντ είχε ο Τόκο Σενγκέλια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ