23.2 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Παρασκευοπούλου: «Μας ένωσε η ήττα από την Βουλγαρία»

Η Εθνική Νεανίδων πήρε τη νίκη κόντρα στην Ιρλανδία, την πρόκριση στους "8" του του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (Β’ κατηγορίας) αλλά και την άνοδο στην Α’ κατηγορία.

Μετά το παιχνίδι, η φόργουορντ της ομάδας, Αριστέα Παρασκευοπούλου, μίλησε για θέληση αλλά και για το πως εκείνη και οι συμπαίκτριες τις, πείσμωσαν μετά την ήττα από τη Βουλγαρία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Στο σημερινό παιχνίδι με την Ιρλανδία όλες ήμασταν πολύ συγκεντρωμένες. Ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε από την πρώτη στιγμή που πατήσαμε στο παρκέ. Ήμασταν και είμαστε μία ομάδα! Ενωμένες, με τη κάθε μία να γνωρίζει τι πρέπει να κάνει. Από την πρώτη στιγμή που μπήκαμε στο παιχνίδι, δείξαμε ότι θέλαμε παραπάνω από τον αντίπαλό μας το θετικό αποτέλεσμα και ότι το αξίζαμε. Παίξαμε ομαδικά, η μία παίκτρια για την άλλη, κι αυτό ήταν ένα στοιχείο που μάς έδωσε το θετικό αποτέλεσμα».

Σε ερώτηση για το αν η ήττα από τη Βουλγαρία λειτούργησε θετικά για τη συνέχεια, απάντησε:

«Στην αρχή, η ήττα από τη Βουλγαρία μάς “έριξε” την ψυχολογία. Στην συνέχεια όμως ένωσε την ομάδα ακόμα περισσότερο. Μάς βοήθησε να καταλάβουμε ότι πρέπει να παλέψουμε πάρα πολύ για να πετύχουμε τον βασικό στόχο που έχουμε στη διοργάνωση και να δούμε ποια είναι τα λάθη που πρέπει να βελτιώσουμε. Μας πείσμωσε, μας ένωσε περισσότερο, και πήγαμε στα επόμενα δύο παιχνίδια, με ακόμα μεγαλύτερη θέληση!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ