23.8 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπαρτζώκας: «Μοναδικός μας στόχος τα playoffs, θα τα δώσουμε όλα»

Ο Ολυμπιακός πήρε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Βαλένθια με 65-78 και βελτίωσε ακόμα περισσότερο το ρεκόρ του, κυνηγώντας πλέον για τα καλά το πλεονέκτημα έδρας.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης, ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στην σημαντικότητα της νίκης που πέτυχαν οι παίκτες του και παράλληλα έδωσε το έναυσμα για να φτάσει η ομάδα στον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την είσοδο στα playoffs.

Αναλυτικά η δήλωση του Έλληνα τεχνικού:

«Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για εμάς, δεν είναι ποτέ εύκολο να παίζεις στη Φοντέτα, ειδικά με το μομέντουμ που είχε η Βαλένθια αυτή την περίοδο. Παίζει με αυτοπεποίθηση. Έπρεπε να μείνουμε στο πλάνο μας, έπρεπε να παίξουμε άμυνα και παίξαμε. Στην τρίτη περίοδο η Βαλένθια έβαλε εννέα πόντους και την ίδια στιγμή είχαμε προσαρμοστεί στον Κρις Τζόουνς γιατί τον είχαμε χαρακτηρίσει παίκτη-κλειδί.

Είναι πολύ σημαντική νίκη για εμάς, έχουμε ακόμη οκτώ αγώνες και θα τα δώσουμε όλα για να μπούμε στα playoffs που είναι ο πρώτος και ο μοναδικός μας στόχος στη σεζόν στη EuroLeague. Στο +15 μας έκλεψαν τρεις μπάλες, είχαμε τρεις κακές αποφάσεις και μας έβαλαν έξι σερί πόντους στον αιφνιδιασμό. Είπαμε ότι πρέπει να προσέξουμε τη μπάλα, ειδικά από τη στιγμή που η Βαλένθια δεν είχε υπομονή. Έπρεπε να πάρουμε ασφαλείς αποφάσεις».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ