23.8 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπαρτζώκας: «Τέτοια κατάσταση είχα να αντιμετωπίσω απ’ τον καιρό που κοουτσάριζα στην ΕΣΚΑ»

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε προβλήματα απουσιών, αλλά πήρε τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ με 77-62, φτάνοντας στο 14-2 το ρεκόρ του.

Όπως είναι λογικό, μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στην κατάσταση την οποία κλήθηκε να αντιμετωπίσει απόψε με το πολύ μικρό rotation των 8+1 παικτών, τονίζοντας πως ήταν άβολο και για τον ίδιο, αλλά και για τους παίκτες του, ενώ ολοκλήρωσε αναφερόμενος στον νέο σέντερ της ομάδας του, Μόουζες Ράιτ.  

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις τού προπονητή των «ερυθρολεύκων»:

«Είναι το πιο άβολο παιχνίδι, απ' την εποχή που κοουτσάριζα στην ΕΣΚΑ είχα να βρεθώ στην ίδια κατάσταση. Είχαμε 6 ψηλούς και σήμερα οι 5 ήταν εκτός. Και ο Γκος βέβαια που απλά συμπλήρωνε τη δεκάδα. Ήταν ένα παιχνίδι άβολο για εμένα, αλλά και για τους παίκτες που έπαιξαν σε διαφορετικές θέσεις. Για τους θεατές ήταν ένα καλό παιχνίδι, για εμάς ήταν πολύ άβολο.

Τώρα περιμένουμε και τον Ράιτ και θέλουμε να ανταποκριθεί. Αυτό περιμένουμε. Να ανταποκριθεί στο υψηλό επίπεδο. Έχει προσόντα, έχει ταλέντο, αλλά δεν έχει παίξει σε αυτό το επίπεδο. Αν τα καταφέρει θα είναι πάρα πολύ σημαντικό».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ