28.9 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

ΠΑΟΚ: «Τελειώνει» ο Μπελιάουσκας, παίρνει τον Τέβιν Μπράουν (vid)

Η προσθήκη του Μαρκίς Τάουνς αντί του Κένταλ Σμιθ δεν θα είναι η μοναδική διαφοροποίηση στο ρόστερ του ΠΑΟΚ που αναμένεται πολύ σύντομα να προχωρήσει σε μία ακόμη. Αυτό γιατί ο Λαβρίνας Μπελιάουσκας ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα και η απόφαση να μείνει εκτός αποστολής για το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό -τυπικά ως ο 7ος ξένος της ομάδας- δείχνει ότι είναι θέμα χρόνου η επισημοποίηση του διαζυγίου των δύο πλευρών. Ο ΠΑΟΚ προφανώς είχε κινηθεί στην αγορά τις προηγούμενες μέρες αφού φαίνεται ότι έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του Λιθουανού.


Πρόκειται για τον 25χρονο, ύψους 1,97 γκαρντ Τέβιν Μπράουν. Είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου του Murray State και στην περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην G-League και στη συνέχεια στη Νέα Ζηλανδία όπυ και κατέκτησε το πρωτάθλημα. Στη φετινή σεζόν ο Μπράουν βρέθηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη και αγωνίστηκε στη γαλλική Μετροπολιτάν. Εκεί, σε 18 παιχνίδια πρωταθλήματος, είχε 9.7 πόντους, 2.3 ριμπ., 1.4 ασίστ, σουτάροντας με 37.1% στο τρίποντο.


Ο Μπράουν έπαιξε αγωνίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι με τη Βιλερμπάν (79-103), έχοντας 8 πόντους αλλά η Μετροπολιτάν είναι ουραγός με ρεκόρ 3-17 και βρίσκεται στη διαδικασία αλλαγών. Μία από αυτήν θα φέρει στην πόρτα της εξόδου τον Μπράουν που είναι πιθανό να έρθει τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ