25 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Ιβάνοβιτς: «Ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης»

O Ολυμπιακός, μετά την ήττα στην Βαρκελώνη ολοκληρώνει την "διαβολοβδομάδα"του αντιμετωπίζοντας την Παρασκευή το βράδυ (12/1, 21.30) την Μπασκόνια στην Βιτόρια, η οποία προέρχεται από αρνητικό αποτέλεσμα στο Μονακό. Ο προπονητής των Βάσκων, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, επισήμανε το πλάνο το οποίο οφείλουν να ακολουθήσουν οι παίχτες του ώστε να φτάσουν στην νίκη, αλλά και αυτά τα οποία πρέπει να αποφύγουν.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Πρέπει σίγουρα να παίξουμε με περισσότερη υπομονή και να έχουμε καθαρό μυαλό. Να παίξουμε στην επαφή, με περισσότερο δυναμισμό και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο. Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Έχει σουτέρ, μπορεί να παίξει από μέσα με τους ψηλούς του και παίρνει τα επιθετικά ριμπάουντ.

Γενικά είναι πολύ δύσκολο να τους αντιμετωπίσεις, τώρα που ειδικά είναι πλήρεις. Οι δύο πόιντ γκαρντ τους παίζουν πολύ καλύτερα και αν θέλουμε να τους κερδίσουμε, δεν μπορούμε να έχουμε τόσα σκαμπανεβάσματα όπως στο προηγούμενο παιχνίδι μας. Όταν βγαίνω εκεί έξω, πιστεύω πως η ομάδα μας θα τα καταφέρει και θα τους κερδίσει όλους. Δεν έχει καμία σημασία ποιος είναι μπροστά. Δεν πρόκειται να αλλάξω ποτέ την φιλοσοφία μου».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ