24.5 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Παπαθεοδώρου: «Στις εργοστασιακές μας ρυθμίσεις»

Στη βαθμολογική σημασία της νίκης του Προμηθέα επί του ΠΑΟΚ αλλά και στη διαδικασία επιστροφής της ομάδας του στο επίπεδο στο οποίο βρισκόταν πριν τους τραυματισμούς της, στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.


Ο τεχνικός της ομάδας της Πάτρας δήλωσε: «Είμαστε ευχαριστημένοι κλείνοντας το πρώτο κομμάτι της σεζόν με νίκη που χρειαζόμασταν. Ελέγξαμε το παιχνίδι από το πρώτο δεκάλεπτο. Ελέγξαμε το παιχνίδι από το πρώτο δεκάλεπτο και μετά, τρέξαμε καλές επιθέσεις στο ξεκίνημα του δευτέρου παίρνοντας μια διαφορά, το ελέγξαμε και στο 100% στο τέλος αυτού».


Για τη διαδικασία επιστροφής στην κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο Προμηθέας πριν 2-3 εβδομάδες, είπε: «H ομάδα από τις 2 Δεκεμβρίου πέρασε ένα δύσκολο διάστημα με τραυματισμούς, ασθένειες και δύσκολα συμβάντα, τώρα πρέπει να επανέλθουμε στις εργοστασιακές μας ρυθμίσεις».


Ο Παπαθεοδώρου δεν θέλησε να μιλήσει για το ματς με τη Λε Μαν, τονίζοντας για τη σημασία της νίκης επί του ΠΑΟΚ: «διπλώσαμε τις νίκες επί του ΠΑΟΚ, πήραμε νίκη ψυχολογίας ενόψει της δύσκολης συνέχειας που έχουμε μπροστά μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ