21.3 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Καστρίτης: «Η φιλοσοφία μας είναι να παραμένουμε ταπεινοί» (Vid)

 Ο Άρης «διέλυσε» την Σλασκ Βρόκλαβ στη Θεσσαλονίκη με σκορ 93-71 για την 13η αγωνιστική του Γιούροκαπ, προσφέροντας χαμόγελα στους φίλους του δωρίζοντας τους μια απολαυστική εμφάνιση ενόψη εορτών. Σε δηλώσεις του για το παιχνίδι και για τη συνέχεια της σεζόν, ο τεχνικός του Άρη, Γιάννης Καστρίτης, φάνηκε ευχαριστημένος αλλά παράλληλα συγκρατημένος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Άρη, αρχικά αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης:

«Δεν έχω λόγια για τον κόσμο μας που για ακόμα μια φορά μας στήριξε. Τους αξίζουν συγχαρητήρια που χωρίς κανένα δισταγμό μας έδωσαν πολύ ενέργεια. Την ίδια στιγμή οι παίκτες μας παλέψανε σε άμυνα και επίθεση για το μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας και στους φίλους μας και καλή χρονιά. Η φιλοσοφία μας είναι να είμαστε ταπεινοί. Ξέρουμε ποιοι είμαστε. Θέλουμε να δουλεύουμε και να προπονούμαστε συνεχώς. Η προσέγγιση μας σε κάθε παιχνίδι είναι σαν να είμαστε το αουτσάιντερ. Είναι ο μόνος τρόπος να είμαστε επιτυχημένοι ή τουλάχιστον να φτάνουμε στο καλύτερο που μπορούμε. Αυτοί είμαστε»

Ενώ αργότερα στη συνέντευξη τύπου ο τεχνικός των κίτρινων πρόσθεσε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή τη νίκη, άσχετα με τη βαθμολογική θέση που είχε η Σλασκ. Ξέραμε ότι τις τελευταίες εβδομάδες είχαν γνώρισαν κάποιες οριακές ήττες από την Κλουζ και την Μπουντούτσνοστ ενώ επικράτησαν και επί της Τουρκ Τέλεκομ. Πιστεύαμε πως αν θέλαμε τη νίκη ειδικά μπροστά στο κόσμο μας πρέπει να παίξουμε σκληρή άμυνα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τον τρόπο που προσέγγισαν το παιχνίδι. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω ξανά τους φίλους της ομάδας μας. Ήταν μία ακόμα Ευρωπαϊκή βραδιά σε ένα γεμάτο γήπεδο. Δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα. Μας έδωσαν ενέργεια. Θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα σε όλους σας και εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά.»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ