19.6 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Άρης περνάει στη φάση των φιλικών προετοιμασίας

Έπειτα από μία κοπιαστική και απαιτητική περίοδο προετοιμασίας με σκληρές προπονήσεις, που κορυφώθηκαν στις ημέρες παρουσίας στο Καρπενήσι, ο Άρης περνάει από αύριο (1/9) στο επόμενο στάδιο αρχίζοντας τα φιλικά παιχνίδια του. Ο Γιάννης Καστρίτης θέλει μέσα από αυτά να «χτίσει» την ομάδα που έχει άλλωστε ελάχιστους παραμένοντες από την προηγούμενη σεζόν. Για μερικές ακόμη μέρες πάντως αυτό θα γίνεται χωρίς τους διεθνείς Μποχωρίδη και Ντε Σόουζα.

 

Αύριο λοιπόν οι «κιτρινόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν στο «Nick Galis Hall» τον Αίαντα Ευόσμου σε αγώνα προπονητικού χαρακτήρα (18:00) και σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσαν σήμερα, την επόμενη Τρίτη (5/9 18:00) θα παίξουν με την ΜΖΤ Σκοπίων, σε αγώνα που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου ο Άρης θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, επίσης κεκλεισμένων των θυρών, αλλά όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν παρουσία κόσμου.

 

Την Κυριακή (10/9) θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του «νέου» Άρη, απέναντι στη βουλγαρική ομάδα, σε αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στις 19:00 (και όχι στις 19:30 όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο), παρουσία του κόσμου του. Θα ακολουθήσει το πολύ ενδιαφέρον ματς κόντρα στην ΑΕΚ στον Βόλο, που θα γίνει το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, που θα διοργανώσει ο Σύνδεσμος Διαιτητών Θεσσαλίας στη μνήμη του διαιτητή Θανάση Δεσλή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Απρίλιο.

 

Το πρόγραμμα των αγώνων προετοιμασίας του Άρη θα συνεχιστεί τη Δευτέρα 18/9 απέναντι στον Κολοσσό αλλά το ζητούμενο για τον Γιάννη Καστρίτη είναι να γίνουν άλλα δύο στο τελευταίο 10ήμερο του Σεπτεμβρίου και μέχρι την επίσημη πρεμιέρα κόντρα στην Γκραν Κανάρια για το Eurocup.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ