22.3 C
Athens
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024

Πονς: «Δεν κατάλαβα γιατί δεν είχα περισσότερο χρόνο»

"Επίθεση" στη Βιλερμπάν έκανε ο Ιβ Πονς, καθώς αναρωτήθηκε για το λόγο που δεν αγωνιζόταν αρκετά στη Βιλερμπάν στη φετινή σεζόν και σε δηλώσεις που έκανε στην «Le Quotidien du Sport» ο Γάλλος φόργουορντ δεν είπε και τα... καλύτερα λόγια για το σύλλογο και το μειωμένο χρόνο.

«Έκανα τις ίδιες ερωτήσεις στον εαυτό μου και δεν είχα απαραίτητα απαντήσεις. Έτσι ήταν όλο το χρόνο. Είναι πράγματα που δεν μπορώ να ελέγξω. Κάθε φορά που μου δίνεται μια ευκαιρία, την αρπάζω στο 100%. Δεν κατάλαβα γιατί δεν είχα περισσότερο χρόνο. Ζήτησα πολλές εξηγήσεις αλλά δεν πήραν απαντήσεις στις ερωτήσεις μου» σχολίασε ο Ιβ Πονς, ο οποίος συνέχισε:

«Πιστεύω ότι θα μπορούσα να είχα προσφέρει πολλά αν είχα περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Όμως δεν ήταν έτσι. Έδωσα ό,τι είχα να δώσω. Μετά, νομίζω ότι έδειξα καλά πράγματα, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι Θα μπορούσα να είχα βοηθήσει περισσότερο την ομάδα αν ήμουν περισσότερο στο παρκέ» ενώ άφησε και «αιχμές» για τις αποχωρήσεις των Γουεμπανιάμα και Ρισασέ: «Όταν φεύγουν παίκτες, αυτό μιλάει από μόνο του. Και αν θέλουν να μείνουν, τότε κάτι γίνεται λάθος» κατέληξε.

Ο Πονς αγωνίστηκε σε 30 ματς της Euroleague έχοντας κατά μέσο όρο 3.7 πόντους και 1.8 ριμπάουντ, σουτάροντας με 62% στα δίποντα ανά 14:22 λεπτά συμμετοχής.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ