27.6 C
Athens
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Σπανούλης: «Φυσικό να μην αντέξουμε, θα τα δώσουμε όλα για την τρίτη θέση» (vid)

Ο Βασίλης Σπανούλης σχολίασε την ήττα του Περιστερίου από τον Παναθηναϊκό στον πέμπτο αγώνα της ημιτελικής σειράς των πλέι οφ της Basket League.

Ο τεχνικός της ομάδας των δυτικών προαστίων αναφέρθηκε στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς και στη νίκη των «πράσινων», ενώ δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του και θέλει πλέον άπαντες να εστιάσουν στη σειρά των μικρών τελικών απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό αλλά και στην ομάδα μου. Είναι μεγάλη επιτυχία για την ομάδα να παίζει κόντρα μία ομάδα τέτοιου διαμετρήματος, μία ομάδα Euroleague με τέτοιες παραστάσεις. Καταφέραμε να φέρουμε τη σειρά σε 5ο ματς.

Δεν αντέξαμε και ήταν φυσικό, κάποια παιδιά ήταν πολύ κουρασμένα. Είμαι ευχαριστημένος, τρυπήσαμε το ταβάνι μας. Δεν μπορώ να ζητήσω κάτι άλλο, αλλά πλέον κοιτάμε τους μικρούς τελικούς, όπως είπε και στα αποδυτήρια, για να τελειώσουμε τη σεζόν όπως μας αρμόζει».

Λίγο νωρίτερα μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ επισήμανε:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, πιστεύω υπερβάλλαμε ευατόν, φέραμε την σειρά στο πέμπτο παιχνίδι, έχουμε κάνει πολλές υπερβάσεις, συγχαρητήρια στην ομάδα μου και τώρα θα προετοιμαστούμε για τον μικρό τελικό απέναντι στον ΠΑΟΚ, για να τελειώσουμε την χρονιά όπως πρέπει και θα τα δώσουμε όλα για την τρίτη θέση».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ