O Νίκολα Γιόκιτς και ο Άντονι Ντέιβις πρωταγωνίστησαν στην «Ball Arena», στον πρώτο τελικό της Δύσης των φετινών πλέι οφ του ΝΒΑ ανάμεσα στους Ντένβερ Νάγκετς και τους Λος Άντζελες Λέικερς.
Ο Σέρβος σέντερ «σταμάτησε» στους 34π., κάνοντας triple double. O 30χρονος αντίπαλός του έβαλε 40π. Οι δυο τους αποτέλεσαν το τρίτο ζευγάρι αντιπάλων σέντερ τα τελευταία πενήντα χρόνια στο «μαγικό κόσμο» που είχαν από 30+ πόντους στα πλέι οφ. Ο Χακίμ Ολάζουον με τον Σακίλ Ο’ Νιλ, αλλά και ο Χακίμ Ολάζουον με τον Ντέιβιντ Ρόμπινσον, το 1995, ήταν τα δύο ζευγάρια που προηγήθηκαν.
Over the last 50 years, Anthony Davis and Nikola Jokic are the 3rd pair of opposing starting centers to each have 30 points in a playoff game.
— ESPN Stats & Info (@ESPNStatsInfo) May 17, 2023
They join Hakeem Olajuwon-Shaquille O'Neal and Hakeem Olajuwon-David Robinson, both in 1995. pic.twitter.com/F138t9MQBG








