27.3 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Μπέικον: «Σεκιούριτι έξω από το σπίτι μου, με απείλησαν»! (vid)

Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε ο Ντούειν Μπέικον, ο οποίος από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται έκανε ένα live στο instagram, στο οποίο υποστήριξε ότι είδε σεκιούριτι έξω από το σπίτι του, ότι ειπώθηκαν βαριές κουβέντες μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας και σε άλλους αμερικανούς, αλλά και ότι χτύπησε τον Λευτέρη Μαντζούκα επειδή τον προκάλεσε.

Σε ό,τι αφορά του σεκιούριτι, βέβαια, υπάρχει και το... προηγούμενο των νυχτοπερπατημάτων του που λέγεται ότι ήταν συνεχόμενα και ο Παναθηναϊκός επιχειρούσε να τα ελέγξει.

""Είχα 17, 18 πόντους σε ένα παιχνίδι, που είναι ο μέσος όρος μου, τους περισσότερους στην ομάδα με διαφορά 5 πόντων από τον επόμενο.

Σταματήστε να πιστεύετε όσα ακούτε. Χρειάστηκε να περάσω πολλά σκ@τ@, οπότε δεν με νοιάζει που θα επιστρέψω νωρίτερα στο σπίτι μου και θα πάρω και τα λεφτά μου. Είναι win-win αυτή η κατάσταση.

Πείτε στους Έλληνες δημοσιογράφους να το γράψουν αυτό. Βάλανε 4 σεκιούριτι έξω από το σπίτι μου - στεκόντουσαν μπροστά στην πόρτα μου - και τους είπαν αν φύγω να μου σπάσουν τα πόδια. Όλα αυτά επειδή χάσαμε έναν αγώνα, σαν να ήταν μόνο δικό μου λάθος, ενώ είμαστε ομάδα.

Ναι, ήρθαν στα αποδυτήρια και το είπαν αυτό. Μας απείλησαν. Αλλά έβαλαν μπράβους μόνο έξω από το δικό μου σπίτι, του Πάρις (σ.σ Λι) και του Ντέρικ (σ.σ Γουίλιαμς). Υπήρξαν πολλές μ@λ@κίες. Και εγώ συνέχιζα να παίζω μέσα από όλα αυτά, τους τραυματισμούς μου, τα πάντα".

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ