28 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Παπανικολόπουλος: «Ξεκάθαρο το πρόβλημα χημείας»

Για το πρόβλημα χημείας που εμφανίζει η ομάδα του αλλά και για τον «τελικό» που ακολουθεί απέναντι στον Απόλλωνα μίλησε ο Νίκος Παπανικολόπουλος. Ο προπονητής της Καρδίτσας στάθηκε και στην εικόνα του Κολοσσού μετά τις αλλαγές που έκανε και που είχαν ως αποτέλεσμα τις πέντε σερί νίκες.

 

«Πρώτα θα ήθελα να πω συλλυπητήρια σε μία πολύ αγαπημένη οικογένεια του Μιχάλη Κουταλιανού, για την απώλεια του Σταύρου. Ξέρω τι σημαίνει για τον Κολοσσό και ξέρω τι σημαίνει και για τη Ρόδο. Καλή δύναμη για την οικογένεια του Μιχάλη. Ένας σημαντικός και καλός άνθρωπος έφυγε και αυτά είναι τα βασικά» είπε αρχικά.

 

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος συνέχισε λέγοντας: «Καλή συνέχεια στον Κολοσσό. Έκανε τις αλλαγές όταν έπρεπε και παρουσίασε ένα πολύ δυνατό σύνολο. Από την πλευρά μας, τα παιδιά έκαναν την προσπάθειά τους. Είναι ξεκάθαρο το πρόβλημα χημείας που έχουμε, το οποίο πρέπει να το λύσουμε το γρηγορότερο, παίρνοντας και τα αποτελέσματα και ξεκινώντας από την επόμενη Κυριακή στον “τελικό” που έχουμε τον Απόλλωνα Πάτρας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ