31.1 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Α2 – Β’ Εθνική : Προτεραιότητα να κλείσουν οι αναβολές πριν την τελική ευθεία

Οι πολλές αναβολές που έχουν προκύψει από τα κρούσματα Covid-19 που ταλαιπωρούν τις περισσότερες ομάδες κατά τη διάρκεια των φετινών πρωταθλημάτων απασχόλησε έντονα την ΕΟΚ, η οποία ερχόμενη σε συνεννόηση με τις ομάδες θέλησε να βρει μια αποδεκτή μια λύση ώστε να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις με κοινές αγωνιστικές στο φινάλε.

Έτσι, και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, αναμένεται για την Α2 Ανδρών να διεξαχθούν κανονικά οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ως την Μ.Τετάρτη (20/4) και την 28η αγωνιστική, και στη συνέχεια να διακοπεί το πρωτάθλημα για δυο εβδομάδες, ώστε οι δυο τελευταίες αγωνιστικές να είναι ταυτόχρονες για όλες τις ομάδες.

Για την Β' Εθνική αντίθετα, προτίθεται να διεξαχθεί και η 24η αγωνιστική (17/4) και μετά να υπάρξει η ανάλογη διακοπή, η οποία μπορεί να φτάσει ως και τις 3 εβδομάδες, καθώς υπάρχουν πολλες εκκρεμότητες.

Τόσο η ΕΟΚ όσο και οι εκπρόσωποι των συλλόγων έδειξαν κατανόηση, και έτσι μένει να ανακοινωθεί ακριβώς πως θα τελειώσει η κανονική περίοδος σε Α2 Ανδρών και Β' Εθνική.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ