21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Μαρούσι : Συνεχίζει τα «θαύματα» ο Σκαραφίγκας

Υπάρχουν αρκετοί προπονητές σε επίπεδο Εθνικών κατηγορίων, αλλά υπάρχουν και αυτοί, που έχουν την ικανότητα, την πειθώ και τη διάθεση να πάρουν πράγματα από αθλητές που διαθέτουν ταλέντο και ποιότητα, αλλά δεν έχουν πάρει τα κατάλληλα ερεθίσματα.

Ένας από αυτούς είναι ο Γιώργος Σκαραφίγκας, ο οποίος είδε το Μαρούσι να κερδίζει το Ψυχικό την αήττητη και ισχυρή στην έδρα της ΑΕΨ. Η ομάδα του Γιώργου Ρεμεντέλα εκτός από το αρνητικό ρεκόρ στα ριμπάουντ (μάζεψε μόλις 14), δέχθηκε 84 πόντους, τη στιγμή που πριν το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν η τρίτη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος (68,6 πόντους κατά μέσο όρο).

Εκτός αυτού ο Ελληνας τεχνικός έχοντας χάσει τους 18,2 πόντους κατά μέσο όρο και τις 4,1 ασίστ, είχε χθες εκτός και τον Ορφέα Στασινό, ο οποίος προσφέρει 17,4 πόντους και 5,4 ασίστ. Ουσιαστικά ξεκινούσε το παιχνίδι χωρίς 35 πόντους και όσους ακόμη έπαιρνε από τη δημιουργία αυτών των παικτών.

Ωστόσο, έχοντας 50% (13/26) στο τρίποντο, και με τον Παύλο Ξύδα να φτάνει σε εξαιρετική εμφάνιση (19 π., 4/9 διπ., 3/7 τριπ.), σε βραδιά καριέρας βρέθηκε ο Μηνάς Παπαγιάννης (12 π., 3/4 διπ., 2/3 τριπ., 12 ριμπ.), ενώ ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στον Έκτορα Οικονομόπουλο. Ο 32χρονος γκαρντ, με μεγάλη πορεία στις Εθνικές κατηγορίες, πήρε την ευκαιρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στο υψηλό επίπεδο της Α2 Ανδρών, προερχόμενος από τα Μελίσσια. Ο Γιώργος Σκαραφίγκας γνώριζε ποιον παίκτη έφερε στον Άγιο Θωμά, τον έβαλε με ταχύτατους ρυθμούς στο σύστημα της ομάδας του, με αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο παιχνίδι να έχει 15 πόντους με 4/4 βολές, 1/2 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι το Μαρούσι έχει στην καθοδήγηση του τον Έλληνα τεχνικό... έχει το κεφάλι του ήσυχο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ