27.4 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Ντέρμπι με… πρόστιμο σε Γιαννακόπουλο, Πρίφτη και Μπαρτζώκα

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε στο σημερινό (22/11) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και η Ευρωλίγκα είχε... όρεξη να επιβάλει πρόστιμα, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, τον Δημήτρη Πρίφτη και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να βλέπουν τον «πέλεκυ» να πέφτει πάνω τους, με τη μερίδα του λέοντος να ανήκει στον ιδιοκτήτη των «πρασίνων».

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, προπονητής του Ολυμπιακού Πειραιώς, τιμωρήθηκε με πρόστιμο 4.500 ευρώ για ενέργειες που αντιπροσωπεύουν έλλειψη σεβασμού προς τους διαιτητές στον εκτός έδρας αγώνα της εναντίον της Αναντολού Εφές σύμφωνα με το άρθρο 27.2.β) του Πειθαρχικού Κώδικα της Euroleague.

Στον Δημήτρη Πρίφτη, προπονητή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ για ενέργειες που αντιπροσωπεύουν έλλειψη σεβασμού προς τους διαιτητές στον εκτός έδρας αγώνα του με την Μπάγερν Μονάχου βάσει του άρθρου 27.2.β) του Πειθαρχικού Κώδικα της Euroleague.

Στον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο, άτομο που σχετίζεται με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, επιβλήθηκε πρόστιμο 140.000 ευρώ για δηλώσεις που αποδείχθηκαν προσβλητικές για τις διοργανώσεις της Euroleague και τις διαχειριστικές της αρχές, σύμφωνα με το άρθρο 24.1.ζ) του Πειθαρχικού Κώδικα της Euroleague».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ