19.8 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Ζενίτ-Μπάγερν 79-71: Αγχώθηκε αλλά χαμογέλασε η Ζενίτ! (pics)

Από το εκπληκτικό πρώτο δεκάλεπτο, στην κατάρρευση του τρίτου και τελικώς στη νίκη η Ζενίτ (79-71)! Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ είδε την Μπάγερν να επιστρέφει και να γυρνάει το ματς στο τρίτο δεκάλεπτο, όμως διατήρησε την ψυχραιμία της, έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να πάρει τη νίκη έχοντας σε μεγάλη μέρα τους Τζόρνταν Μίκι και Άλεξ Πόιθρες! Στο 3-1 το σκορ της Ζενίτ, παραμένει χωρίς νίκη η ομάδα του Αντρέα Τρινκέρι (0-4).

Η Ζενίτ ξεκίνησε εντυπωσιακά το ματς τρέχοντας ένα σερί 13-0, εκτελώντας από την περιφέρεια, με τον Τζόρνταν Μίκι να δείχνει από νωρίς τις διαθέσεις του σκοράροντας τους 8 από τους 13 πόντους! Οι γηπεδούχοι με εξαιρετικά ποσοστά τόσο σε σουτ δύο όσο και τριών πόντων, σκόραραν 31 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο, κλείνοντάς το με διαφορά 15 πόντων (31-16). Στη δεύτερη περίοδο η Μπάγερν, έδειξε ένα καλύτερο πρόσωπο στο παρκέ και κατάφερε να ρίξει τη διαφορά σε μονοψήφιο αριθμό στην ανάπαυλα, με τη Ζενίτ ωστόσο να διατηρεί τα ηνία της αναμέτρησης (43-35). 

Με ένα εκπληκτικό τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα του Αντρέα Τρινκέρι ανέτρεψε τα δεδομένα, βρέθηκε προηγούμενη στο σκορ και απέκτησε και διαφορά έξι πόντων στη λήξη της περιόδου με τους Νταρούν Χίλιαρντ και Κόρει Ουόλντεν σε τρομερή μέρα (54-60)! Στο τελευταίο δεκάλεπτο όμως η Ζενίτ, παρέμεινε ψύχραιμη, έδειξε χαρακτήρα και πήρε τη νίκη με 79-71.

ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ: Ο Τζόρνταν Μίκι ξεκίνησε εντυπωσιακά, ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του πρώτου ημιχρόνου, αλλά και πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 18 πόντους (4 ριμπάουντ), με τον Άλεξ Πόιθρες να παίρνει τη σκυτάλη και με μία γεμάτη εμφάνιση (14 πόντους, 6 ριμπάουντ) να οδηγεί τη Ζενίτ στη νίκη.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά της αναμέτρησης.

Τα δεκάλεπτα: 31-16, 43-35, 54-60, 79-71.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ