20.3 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Νο Hanlan, no problem για τον Άρη (pics)

Τι κι αν απουσίασε ο ηγέτης του Ολίβιε Χάνλαν –όπως και ο Σταύρος Σχίζας- ο Άρης κάλυψε το κενό του και κυρίως έδειξε να αφήνει γρήγορα πίσω του τον αποκλεισμό του Κυπέλλου από τη Λάρισα. Οι «κιτρινόμαυροι» νίκησαν άνετα σε φιλικό αγώνα που έγινε στο «Nick Galis Hall» του Κολοσσού με 84-68. Είναι επίσης αξιοσημείωτο, το ότι αγωνίστηκε με τον Άρη ο Δημήτρης Σταμάτης που έπαιξε πέρυσι στην ομάδα και προπονείται μαζί της τις τελευταίες μέρες, όντας ελεύθερος.

 


Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη είχε τον έλεγχο της κατάστασης σε όλο το ματς και επέβαλλε το παιχνίδι του μετά την πρώτη περίοδο. Με τον Κάουαν να τον καθοδηγεί και τον Ουίλιαμς να κάνει εύκολη τη δουλειά του στην επίθεση με έξι τρίποντα, ο Άρης έκανε το 4/4 στα παιχνίδια προετοιμασίας του.

 

 


Τα δεκάλεπτα: 24-22, 45-33, 71-47, 84-68.
ΑΡΗΣ: Τζούστον 11, Κάουαν JR 16 (2τρ.), Σιδηροηλίας 5, Πουλιανίτης 4 (1τρ.), Πετανίδης, Λόκετ 7, Νετζήπογλου 4, Γουίλιαμς 22 (6τρ.), Κώττας 9, Σταμάτης 6 (2τρ.).
ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Ξανθόπουλος 2, Μέσιτσεκ 15, Πράπας, Μομίροφ 10 (2), Γουίλιαμς 12 (3), Μαργαρίτης 3, Μπιλής, Μίλερ 7, Τιλί 16 (3), Χατζηδάκης 1, Σλαφτσάκης 2.

 

 

 

 

Σπυρίδης: «Βγάλαμε ενέργεια»

 

Ο συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, Βαγγέλης Σπυρίδης, μίλησε για το σημερινό φιλικό, εκφράζοντας την ικανοποίηση της τεχνικής ηγεσίας του Άρη για την εικόνα της ομάδας: «Παίζαμε με μία ομάδα η οποία έχει καλούς σουτέρ, κυρίως από την πλευρά των ξένων παικτών, και την πλαισιώνουν έμπειροι Έλληνες. Ο Κολοσσός έπαιξε πολλά συστήματα για να βγάλει ελεύθερα σουτ και θέλαμε να τους περιορίσουμε. Το καταφέραμε στο δεύτερο και το τρίτο δεκάλεπτο. Πιέσαμε πολύ στο γήπεδο, βγάλαμε πολλή ενέργεια και καταφέραμε να πάρουμε αυτήν τη φιλική νίκη.

 

 

Είχαμε και πάλι απουσίες, του Χάνλαν και του Σχίζα. Αυτήν την εβδομάδα δουλέψαμε πολύ στο κομμάτι της τακτικής και μέρα με τη μέρα βελτιωνόμαστε. Με την έλευση του παίκτη της φροντ λάιν που θα κλείσει το ρόστερ και την αναμενόμενη επιστροφή των τραυματιών, πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ