22.2 C
Athens
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Ιωνικός: Κοντά σε μεγάλο κόλπο με τον Τζος Οουενς! (vids)

Ο Ιωνικός οδεύοντας προς την τελική ευθεία για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του επιφύλαξε μια μεγάλη μεταγραφή που είναι από αυτές που αλλάζει τις ισορροπίες. Οι Νικαιώτες κατάφεραν να αποσπάσουν την υπογραφή του Τζος Οουενς, του 32χρονου αμερικανού πάουερ φόργουορντ / σέντερ, με την πλούσια και πολύ πετυχημένη προϋπηρεσία σε καλές ευρωπαϊκές ομάδες. Μεταξύ αυτών και η ΑΕΚ, από την οποία έκανε ένα πέρασμα το 2016-17.

Ο Ουενς αποφοίτησε από το Στάνφορντ το 2012 και από το 2013 βγάζει το ψωμί του στην Ευρώπη, αρχίζοντας από τη Χάποελ Τελ Αβίβ. Ακολούθησαν οι Τρέντο, Βενέτσια, ΑΕΚ, Καρσίγιακα, Τόφας, Χάποελ Ιερουσαλήμ, Ρέτζιο Εμίλια, Μπαχτσεσεχίρ και Μετροπολιτάν από τον περσινό Φεβρουάριο που την ενίσχυσε σε γαλλικό πρωτάθλημα και Eurocup.

 

 

Οι Νικαιώτες ψάχτηκαν στην αγορά γνωρίζοντας ότι ο Κίνγκλεϊ Μόουζες χρειάζεται ακόμα τον χρόνο του για να είναι σε αγωνιστική ετοιμότητα. Εχοντας και ελεύθερες θέσεις ξένων δε θέλησαν να αφήσουν κενό, αν και τελικά αυτό που φαίνεται να καταφέρουν είναι μια πρωτοκλασάτη μεταγραφή και όχι ένα απλό συμπλήρωμα.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ