19.8 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Λαύριο: Η δικαίωση και τα “όνειρα” του Μουράτου (vid)

Το Λαύριο βρίσκεται ίσως στο καλύτερο φεγγάρι της ιστορίας του και όπως είναι λογικό, άπαντες στην ομάδα της Λαυρεωτικής είναι χαρούμενοι και... πεινασμένοι για ακόμα περισσότερα. Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκεται και ο Βασίλης Μουράτος, ο οποίος έγραψε για την πρόκληση των ημιτελικών με τον Προμηθέα στο blog του στη σελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Όπως αναφέρει ο Έλληνας γκαρντ, η συμμετοχή του Λαυρίου στα ημιτελικά της Stoiximan Basket League, πέρα από δικαίωση για τις προσπάθειες όλων των ανθρώπων που βρίσκονται μέσα και γύρω από την ομάδα, αποτελεί και ένα έναυσμα για ακόμα μεγαλύτερα όνειρα. Όπως είναι λογικό, αυτά τα όνειρα δεν περιορίζονται απλώς στη συμμετοχή του Λαυρίου στα ημιτελικά, αλλά έχουν και άρωμα "Ευρώπης". Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε, ότι το βράδυ της Δευτέρας, το Λαύριο εξασφάλισε και τυπικά το δικαίωμά του για συμμετοχή στη φάση των ομίλων του Basketball Champions League, κάτι που υποδέχθηκε με ενθουσιασμό ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Γιάννης Ψαρράκης. Λίγες ημέρες νωρίτερα, ο προπονητής Χρήστος Σερέλης είχε μιλήσει και αυτός για το "όνειρο" του Champions League, που σύσσωμη η πόλη του Λαυρίου έχει αγκαλιάσει.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Βασίλης Μουράτος στο blog του στη σελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«H συμμετοχή του Λαυρίου Megabolt στην Ημιτελική φάση της Stoiximan Basket league είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα, μια επιβράβευση και δικαίωση για όλους μας: την ομάδα, τους φιλάθλους, τους χορηγούς... Όλους μαζί!

Eίναι η μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία μας γεγονός που μας δίνει τη δύναμη να ονειρευόμαστε και να προετοιμαζόμαστε για πιο «ψηλά». Αύριο, η ομάδα της πόλης μας είναι έτοιμη να μας «ταξιδέψει» σε ακόμη ένα όνειρο.

Απέναντι μας έχουμε τον Προμηθέα, με κάθε παιχνίδι της Ημιτελικής φάσης να είναι για μας μία μεγάλη πρόκληση. Είμαστε όλοι πολύ καλά προετοιμασμένοι, βήμα-βήμα κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, έχουμε «δίψα» και ενέργεια και θα καταθέσουμε ψυχή στο παρκέ για να πάρουμε την πρώτη νίκη!»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ