19.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

EuroLeague: Οι «αιώνιοι» κι άλλοι πέντε κατά Μπερτομέου

Επτά ομάδες της Ευρωλίγκας μεταξύ των οποίων ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός συναντήθηκαν στην Αθήνα με αφορμή τη συμπεριφορά του Τζόρντι Μπερτομέου εκφράζοντας τα έντονα παράπονά τους.

Με βάση τα όσα αποκαλύπτει ο Λιθουανός δημοσιογράφος Ντονάτας Ουρμπόνας, την περασμένη Κυριακή (11/4), στην πρωτεύουσα της Ελλάδας, την Αθήνα, πραγματοποιήθηκε μία μυστική συνάντηση. Σε αυτήν υπήρξαν εκπρόσωποι από τις διοικήσεις του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, της Μακάμπι Τελ Αβίβ, της Αναντολού Εφές, της Ζαλγκίρις και της Αρμάνι Μιλάνο. Όπως είναι φανερό, οι μοναδικές ομάδες με πολυετές συμβόλαιο με τη διοργάνωση οι οποίες δεν συντάχθηκαν με τις διαμαρτυρόμενες, ήταν οι ισπανικές (Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μπασκόνια) αλλά και η Φενέρμπαχτσε.

Οι εκπρόσωποι των ομάδων φέρεται να εξέφρασαν τα παράπονα και τις ανησυχίες τους για ορισμένα οικονομικά θέματα. Μάλιστα έγινε λόγος για κακοδιαχείριση από την πλευρά του εκτελεστικού διευθυντή της εταιρείας Τζόρντι Μπερτομέου. Εκφράστηκαν παράλληλα ορισμένοι προβληματισμοί για τη γενικότερη οικονομική κατάσταση στη διοργάνωση.

Το θέμα πάντως δεν ολοκληρώθηκε με τη μυστική συνάντηση. Κι αυτό διότι οι επτά ομάδες προτίθενται να καταθέσουν κι επίσημα τους προβληματισμούς τους. Αυτό ενδεχομένως να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου για περισσότερες εξελίξεις στο εγγύς μέλλον.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ