Με ελληνικό δείπνο συνοδεύτηκε η έναρξη της προετοιμασίας των Μιλγουόκι Μπακς, εν όψει του νέου πρωταθλήματος του ΝΒΑ.
Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ είχε την ιδέα και ο σεφ Δημήτριος Ντιπ την εκτέλεσε, με… φόντο τη λίμνη Μίσιγκαν. Όλα τα μέλη της ομάδας είχαν την ευκαιρία να γευθούν ελληνικά εδέσματα, όπως τυροπιτάκια, σαγανάκι με μαρμελάδα σύκο, γαρίδες καταΐφι, σουτζουκάκια, χωριάτικη σαλάτα, παστίτσιο, αλλά και παϊδάκια, σε μια συμβολική κίνηση του προπονητή των «ελαφιών», με την οποία ήθελε να δείξει την εκτίμησή του στο πρόσωπο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και του Θανάση, που επίσης αγωνίζεται στους Μιλγουόκι Μπακς.
Παίκτες και προπονητικό επιτελείο απόλαυσαν τις ελληνικές γεύσεις, αλλά παρότι το μενού περιελάμβανε και τσίπουρο, όπως και μπίρα και κρασί, οι περισσότεροι αρκέστηκαν στο νερό.