21.3 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Στον… πάγο ο Λεμπρόν, «επιστρέφει» στο 23 ο Ντέιβις (vids)

Ο Λεμπρόν Τζέιμς αλλάζει νούμερο στη φανέλα, με τον Άντονι Ντέιβις να εκμεταλλεύεται την ευκαιρία, αλλά από του… χρόνου.

Ο «βασιλιάς» αγωνίστηκε πέρυσι, στην πρώτη σεζόν του στους Λος Άντζελες Λέικερς, με το νούμερο 23. Τη νέα αγωνιστική περίοδο θέλησε να φορέσει το Νο 6, με το οποίο αγωνιζόταν παλαιότερα στους Μαϊάμι Χιτ, αλλά η εταιρία ένδυσης Nike τον έβαλε προσωρινά στον… πάγο, αφού δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί τόσο άμεσα και να τυπώσει τις καινούριες φανέλες για τους φιλάθλους που θα θελήσουν να τις αγοράσουν, εν όψει της σεζόν 2020-2021, που ξεκινάει στις 22 Δεκεμβρίου.

Έτσι, ο 35άχρονος φόργουορντ θα φορέσει αυτήν τη χρονιά το νούμερο 23, αλλά από την επόμενη θα επιστρέψει στο Νο 6. Ο Άντονι Ντέιβις, από την πλευρά του, είχε προσωρινά «βολευτεί» στους «λιμνανθρώπους» με το νούμερο 3, αλλά μετά την απόφαση του συμπαίκτη του να «ελευθερώσει» τον εν λόγω αριθμό, θα τον πάρει πίσω. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει πλέον είναι υπομονή. Από το 2021-2022 θα μπορεί ξανά να φορέσει το νούμερο με το οποίο αγωνιζόταν στους Νιου Ορλίνς Πέλικανς, αλλά και στο Κεντάκι.

https://www.youtube.com/watch?v=N1SLd93oF5w

https://www.youtube.com/watch?v=iGhysBxaa2Q

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ