22.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Έρχεται το 1ο Summer Exposure Tournament 2020

Το Athens Sports Hall ανακοινώνει τη διοργάνωση του 1ου Summer Exposure Tournament 2020 που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του από τις 20 Ιουλίου έως την 1η  Αυγούστου και αφορά:

Α) Κατηγορία Pro:

Επαγγελματίες αθλητές (Basket League).

Β) Κατηγορία Men’s:

Αθλητές από 18 ετών και άνω (άνδρες) επαγγελματίες ή ερασιτέχνες που αγωνίζονται σε οποιαδήποτε κατηγορία (EΣAKE-ΕΟΚ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ)

Γ)  Κατηγορία U22:

Αθλητές 18-22 ετών (νέοι)  που σύμφωνα με τον κανονισμό τοπικών ενώσεων (Ε.Σ.Κ.Α.Ν.Α – Ε.Σ.Κ.Α)  αγωνίζονται υποχρεωτικά καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα ή  βρίσκονται στους 12 αθλητές που δηλώνονται στο φύλλο αγώνος.

 

________________________________

ΣΚΟΠΟΣ

Το τουρνουά αποτελεί μέρος του προγράμματος Athens Sports Hall Support και εξυπηρετεί τους παρακάτω σκοπούς:

1. Την ευκαιρία συμμετοχής σε επίσημους αγώνες, μέσω ενός οργανωμένου και ανταγωνιστικό τουρνουά, σε αθλητές από όλες τις κατηγορίες του Ελληνικού μπάσκετ που λόγω της πανδημίας παρέμειναν σε αγωνιστική απραξία για 3 μήνες.

2. Την ευκαιρία στους αθλητές να επιλέξουν συμπαίκτες και να παρουσιάσουν τις αγωνιστικές τους δυνατότητες σε προπονητές και εκπροσώπους ομάδων προσδοκώντας μία καλή συμφωνία για τη νέα σαιζόν.

3. Την ευκαιρία να οργανώσουν οι αθλητές την προπόνηση μεταβατικής περιόδου (Ιουνίου-Αυγούστου) συμπεριλαμβάνοντας στο πρόγραμμά τους ανταγωνιστικούς 5on5 αγώνες.

4. Την ευκαιρία σε προπονητές και εκπροσώπους ομάδων όλων των κατηγοριών να παρακολουθήσουν αθλητές (scouting) που είναι ελεύθεροι και μπορούν να στελεχώσουν ομάδες τοπικών και εθνικών κατηγοριών. Οι προπονητές και  παράγοντες ομάδων θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά 96-120 αθλητές (νέους και άνδρες), σε 4 αγώνες βγάζοντας ασφαλή συμπεράσματα για τις δυνατότητές τους και την αγωνιστική τους συμπεριφορά.

5. Την ευκαιρία σε εκπροσώπους αθλητών να προσφέρουν στους αθλητές τους την πρόσβαση σε ένα Summer League για την καλύτερη προετοιμασία τους ενόψει της νέας αγωνιστικής σαιζόν.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΟΜΑΔΩΝ-ΑΘΛΗΤΩΝ

Στο  Summer Exposure Tournament 2020  θα συμμετέχουν 4 ομάδες Pro, 4 ομάδες Men’s και 4 ομάδες U22  αποτελούμενες από 8-10  αθλητές δηλαδή, σύνολο 96-120 αθλητές.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ