24.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Απηύδησε με το Tik Tok ο Ρούντι (vid)

Tα μέτρα κοινωνικής αποστάσης άρχισαν να χαλαρώνουν στην Ισπανία και οι ομάδες ξεκίνησαν να επιστρέφουν στο γήπεδο για ατομικές προπονήσεις. 

Ο Ρούντι Φερνάντεθ μίλησε στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «El Hormiguero» αναφορικά με την μερική επιστροφή στην κανονικότητα, αλλά και για το διάστημα της καραντίνας και βρήκε ευκαιρία να κάνει παράπονα για την πανέμορφη σύζυγό του και τον εθισμό της στο Tik Tok και το Instagram.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 35χρονος γκαρντ/φόργουρντ της Ρεάλ: «Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα στο οποίο… χρειαζόμαστε τα χέρια μας. Αναπόφευκτα θα υπάρξουν επαφές, κάτι που δεν μπορεί να γίνει αυτή τη στιγμή. Για αυτό, ακριβώς οι προπονήσεις θα είναι ατομικές. Σε κάθε περίπτωση, θα είναι πολύ παράξενο να παίζουμε τον Ιούλιο!». 

«Η γυναίκα μου θα με σκοτώσει, όμως το χειρότερο πράγμα σε αυτό το διάστημα ήταν το Tik Tok στο Instagram! Ήθελε να το κάνει τέλεια, το κάναμε ξανά και ξανά μέχρι να βγει το σωστό αποτέλεσμα…».

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Entretenidos un buen rato con esto...?? Gracias @rudy5fernandez por tu paciencia!!! ?? #coreoenpareja #love #couplegoals #tiktok

A post shared by Helen Lindes Griffiths (@helenlindesgrif) on



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ