24.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Παρελθόν Μαρτίνεθ, έρχεται ο Βιδορέτα (pics)

Ο Πέδρο Μαρτίνεθ ήταν ο άνθρωπος που οδήγησε την Βαλένθια στο πολυπόθητο πρωτάθλημα Ισπανίας, αλλά δεν θα συνεχίσει με τους «πορτοκαλί», καθώς αποτελεί και επίσημα παρελθόν. Αυτό που αναμένεται όπως τονίζουν από την Ιβηρική είναι η ανακοίνωση πια της έναρξης συνεργασίας με τον Τσους Βιδορέτα.

Τόσο η πρωταθλήτρια Ισπανίας, όσο και η ACB ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα το διαζύγιο Μαρτίνεθ - Βαλένθια. Ο Βιδορέτα εδώ και αρκετό καιρό προβάλλεται ως ο διάδοχος, καθώς ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνεθ αποκάλυψε σήμερα πως η απόφαση να αφήσει τον πάγκο των "πορτοκαλί" είχε ληφθεί εδώ και αρκετό καιρό και είχε ενημερώσει σχετικά και τη διοίκηση, καθώς θεωρεί πως "έκλεισε ο κύκλος του".

Ο Βιδορέτα αναδείχθηκε φέτος προπονητής της χρονιάς στην Ισπανία και σε εμάς έγινε πιο γνωστός τόσο από την εκπληκτική πορεία της Ιμπεροστάρ Τενερίφε εντός και εκτός συνόρων,με την κατάκτηση του Basketball Champions League, αλλά και γιατί ήταν προπονητής ενός... δικού μας ανθρώπου, του Γιώργου Μπόγρη. Ο οποίος σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ βρίσκεται ήδη πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Βαλένθια.

Ο Μαρτίνεθ πάντως μην ανησυχείτε. Όλα δείχνουν πως δεν θα μπει στο... ταμείο ανεργίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει δεχθεί δελεαστική πρόταση από την Ούνικς Καζάν την οποία και εξετάζει.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ