30 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρόστιμο για Ολυμπιακό

Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε την απόφασή της για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, σύμφωνα με τα όσα έγραψαν στο φύλλο αγώνα και τη συμπληρωματική έκθεσή τους οι διαιτητές.

Με πρόστιμο ύψους 38.000 ευρώ τιμωρήθηκαν οι «ερυθρόλευκοι», για την αναμέτρησή τους με τον «αιώνιο» αντίπαλο στο φαληρικό στάδιο την περασμένη Τρίτη (03/03) στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Στους Πειραιώτες επιβλήθηκε από τη διοργανώτρια αρχή χρηματική ποινή για τη χρήση καπνογόνων, λέιζερ και τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους, οι οποίοι έδειξαν ανάρμοστη συμπεριφορά, καθώς και τα ελλιπή μέτρα ασφαλείας, σύμφωνα με τα άρθρα 29.2.ε), στ), ζ) και ι) του πειθαρχικού κώδικα.

Ο Ολυμπιακός γλίτωσε τα χειρότερα, αφού υπήρχε φόβος ακόμα και για τιμωρία της έδρας του, έτσι θα δώσει κανονικά με τους φιλάθλους του στο πλευρό του τις επόμενες αναμετρήσεις του στο ΣΕΦ, για την κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας, ενώ συνεχίζει τη «μάχη» του για την πρόκρισή του στα πλέι οφ.

Η ανακοίνωση: «Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με πρόστιμα συνολικού ύψους 38.000 ευρώ για χρήση καπνογόνων, χρήση λέιζερ, τη συμπεριφορά των οπαδών που διαπράττουν πράξεις που δείχνουν έλλειψη σεβασμού και ανεπαρκή προληπτικά μέτρα για την αποφυγή διαταραχών στον εντός έδρας αγώνα εναντίον του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τα άρθρα 29.2.ε), στ), ζ) και ι) του Πειθαρχικού Κώδικα Καλαθοσφαίρισης της Ευρωλίγκας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ