19.4 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Ουέιντ: «Γίνε σαν τον Γιάννη, γίνε σαν τον Κόμπι»

Ο Ντουέιν Ουέιντ βρίσκεται στο Σικάγο για το All Star Game και σε δηλώσεις του έπλεξε το εγκώμιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και του Κόμπι Μπράιαντ και τους χαρακτήρισε πρότυπα για τους νεότερους.

Ο άλλοτε ηγέτης των Μαιάμι Χιτ και τρεις φορές πρωταθλητής ΝΒΑ, Ντουέιν Ουέιντ, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "First Take" και στάθηκε στην σκληρή δουλειά του Γιάννη Αντετοκούνμπο και του Κόμπι Μπράιαντ που τους έφτασε στην κορυφή αρπάζοντας την ευκαιρία από την πρώτη στιγμή. Παράλληλα τους παρουσίασε ως τα ιδανικά πρότυπα για τους νεότερους αστέρες που έρχονται στο προσκήνιο του ΝΒΑ.

«Μην περιμένετε. Ο Γιάννης δεν περιμένει, σωστά; Μην περιμένεις για την ευκαιρία σου, πάρ' την τώρα. Νομίζω πως πολλοί το κάνουν αυτό. Περιμένουν και λένε "του χρόνου, του χρόνου". Έχετε ταλέντο, πάρτε το, ό,τι έχετε και κυνηγήστε. Δουλειά, δουλειά, δουλειά. Αυτό κάνει ο Ντόνοβαν Μίτσελ, είναι "σκύλος", εργατικός, γι' αυτό είναι All-Star τώρα. Θέλω να δω κάποιον σαν τον Μπεν Σίμονς να βλέπει τι κάνει ο Γιάννης και να λέει πως δεν θέλει να περιμένει, αλλά να ηγηθεί, πως θέλει να γίνει MVP τώρα και όχι αργότερα».

«Έγινα draft με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, τον Καρμέλο Άντονι και τον Κρις Μπος. Ήμουν νέος κι έβλεπα τον Κόμπι Μπράιαντ, είχε ήδη τρία δαχτυλίδια και στα 24 του. Έπρεπε να τον προλάβω, δεν είχα χρόνο για να περιμένω. Σε αυτό το παιχνίδι μπορείς να χάσεις τα πάντα ανά πάσα στιγμή, δεν σου υπόσχεται κανείς κάτι, υπάρχουν ανταλλαγές, τραυματισμοί, μπορεί να συμβεί οτιδήποτε. Όταν έχεις την ευκαιρία, κυνήγησέ τη. Σταμάτα να περιμένεις. Γίνε σαν τον Γιάννη, σαν τον Κόμπι, ίσως ακόμη και σαν τον νεαρό Ουέιντ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ