15.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ντε Ραφαέλε: “Αξίζουν συγχαρητήρια στον Προμηθέα”

Η Βενέτσια βρίσκεται στην Πάτρα και είναι έτοιμη για τον αυριανό (21/1, 19.15) αγώνα με την Προμηθέα Πάτρας για την 3η αγωνιστική του Top16 του EuroCup. Οι Ιταλοί σέβονται ιδιαίτερα τους Αχαιούς και ήταν κάτι που φάνηκε στις δηλώσεις τόσο του προπονητή της ομάδας, Βάλτερ Ντε Ραφαέλε, όσο και του Άριελ Φιλόι.

"Ο Προμηθέας είναι μια δυνατή ομάδα που διαθέτει έμπειρους παίκτες όπως ο Μάντζαρης, ο Μαυροκεφαλίδης, ο Μπαμπ και ο Λίποβιι", τόνισε ο Ντε Ραφαέλε για να προσθέσει: "Παίζει αρκετά καλά, ειδικά στο γήπεδο του. Αξίζουν συγχαρητήρια στον οργανισμό του Προμηθέα, τα πάει εξίσου καλά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα είναι σημαντικό να ελέγξουμε τον ρυθμό και να περιορίσουμε τα λάθη, κάτι που δεν κάναμε κόντρα στην Όλντενμπουργκ. Αυτό θα μας επιτρέπει να "διαβάσουμε" το παιχνίδι και να εστιάσουμε στους στόχους μας".

Ο Άριελ Φιλόι πρόσθεσε: "Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Έπειτα από τα πρώτα δυο παιχνίδια στο Top16, οι ομάδες του ομίλου μετρούν από μια νίκη. Πλέον κάθε λεπτομέρεια μετράει κι ενδέχεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στη συνέχεια. Πάμε στην Πάτρα πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτά που πρέπει να κάνουμε. Σεβόμαστε πολύ τον Προμηθέα... Όπως συμβαίνει σε όλα τα παιχνίδια στο EuroCup, είναι σημαντικό να επιβάλουμε τον ρυθμό μας, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να παίξουμε σκληρή άμυνα".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ