22.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

EuroLeague: Λιθουανική εξαίρεση στον κανόνα της έδρας… (vids)

Ο Παναθηναϊκός νίκησε εντός έδρας την Μπάγερν Μονάχου, η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης την Μπασκόνια στη Ρωσία, με τη Ζαλγκίρις να φεύγει με το διπλό από την έδρα του Ερυθρού Αστέρα, στις τρεις αναμετρήσεις με τις οποίες έπεσε η αυλαία της 19ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας.

Στο ΟΑΚΑ, οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν έπαιξαν σε όλο τον αγώνα όπως έπρεπε κόντρα στην Μπάγερν, όμως έσφιξαν την άμυνά τους και κατόρθωσαν να νικήσουν 98-83 και να ανέβουν στο 11-8, με τους Βαυαρούς να πέφτουν στο 6-13. Πλέον η ομάδα του Ρικ Πιτίνο βρίσκεται μόνη της στην έκτη θέση ενώ εκείνη του Όλιβερ Κόστιτς συγκατοικεί στην τελευταία θέση με Άλμπα Βερολίνου, Ζενίτ και Ζαλγκίρις. Διαβάστε λεπτομέρειες ΕΔΩ.

Η τελευταία ήταν εξαιρετική στο Βελιγράδι κι άλωσε την έδρα του Ερυθρού Αστέρα με 76-70, δείχνοντας ότι έχει βάλει μπρος για επική αντεπίθεση, καθώς αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική επιτυχία της, την ώρα που οι παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα δεν κατόρθωσαν να πατήσουν γερά στην πρώτη οκτάδα, χάνοντας ευκαιρία, αφού πλέον συγκατοικεί στην όγδοη θέση με τη Βαλένθια, έχοντας ρεκόρ 9-10. Διαβάστε λεπτομέρειες ΕΔΩ.

Στη χρονικά πρώτη αναμέτρηση της Τετάρτης (15/1), η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ήταν εξαιρετική στην άμυνά της απέναντι στην Μπασκόνια κι έκαμψε την αντίστασή της με 72-66, φτάνοντας στη δεύτερη εντός έδρας νίκη της στη φετινή διοργάνωση. Το σύνολο του Χοάν Πλάθα ανέβηκε στο 6-13, την ώρα που οι Βάσκοι έχασαν την ευκαιρία να μπουν στο κόλπο της πρόκρισης στα πλέι οφ κι έμειναν στο 7-12. Διαβάστε λεπτομέρειες ΕΔΩ.

Δείτε τι συνέβη στους αγώνες της Τρίτης (14/1) ΕΔΩ.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής ΕΔΩ.

Δείτε το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής ΕΔΩ.

Δείτε την αναλυτική βαθμολογία ΕΔΩ.

Διαβάστε για το ντεμπούτο του Άντι Ράουτινς ΕΔΩ.

Διαβάστε για τον Νικ Καλάθη ο οποίος ανέβηκε στην τέταρτη θέση των πασέρ στην Ευρωλίγκα ΕΔΩ.

Δείτε videos από τα παιχνίδια:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ