21.3 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Η οικογένεια Ουέιντ κόντρα στην ομοφοβία! (pics)

Ασπίδα προστασίας ύψωσε ο Ντουέιν Ουέιντ στον γιο του, Ζάιον, μετά τα κακόβουλα σχόλια των followers στο instagram του, σχετικά με την εμφάνισή του.
 
Η Ημέρα των Ευχαριστιών είναι σημαντική για τις περισσότερες οικογένειες στην Αμερική. Έτσι, η οικογένεια Ουέιντ πέρασε την ημέρα αυτήν ενωμένη, τρώγοντας και βγάζοντας φωτογραφίες.

Σε κάποια από τις φωτογραφίες που ανέβασε η σύζυγος του πρώην NBAer τα περιποιημένα νύχια του 11χρονου Ζάιον, έγιναν αντικείμενο σχολιασμού. Φυσικά η συμμετοχή του στο pride, έχει δώσει βήμα στους κακεντρεχείς ακόλουθους να χλευάσουν.

Το σχόλιο του Ντουέιν Ουέιντ στο twitter:

«Είδα κάποιο μίσος στην οικογενειακή μας φωτογραφία. Η ηλιθιότητα είναι μέρος του κόσμου που ζούμε, οπότε το καταλαβαίνω. Το πράγμα, όμως, έχει έτσι - Έχω επιλέξει να ηγηθώ της οικογένειάς μου, όχι όλων σας. Θα συνεχίσουμε να είμαστε εμείς και να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον με περηφάνια, αγάπη και χαμόγελο. Ως γονιός, ο μόνος στόχος μου είναι τα παιδιά μου να νιώθουν ότι τα προσέχω, τα αγαπάω και τα υποστηρίζω».

 

 

Ο Ζάιρε, ο μεγάλος γιος του Ντουέιν Ουέιντ, δεν άφησε ασχολίαστο το συγκεκριμένο γεγονός, θέλοντας με τη σειρά του να υπερασπιστεί τον μικρό του αδερφό.

«Δεν ρωτήσαμε τη γνώμη σας», ήταν η λεζάντα της φωτογραφίας που πόσταρε.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We didn’t ask for y’all opinion ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ??‍♂️ (@zaire) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ