21 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ντουέιν Ουέιντ: Επιλέγει τον δικό του GOAT (vid)

O Ντουέιν Ουέιντ έδωσε την δική του απάντηση στο αιώνιο δίλλημα για τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών

Όλοι οι φίλοι του μπάσκετ ανα την υφήλιο σίγουρα κάποια στιγμή στην ζωή τους έχουν σκεφτεί και έχουν ανταλλάξει απόψεις σχετικά με τον καλύτερο παίκτη που πάτησε ποτέ στις τέσσερις γραμμές των παρκέ. Αυτό το ερώτημα τέθηκε και στον σούπερσταρ και θρυλικό γκάρντ Ντουέιν Ουέιντ, ο οποίος μοιράστηκε την προσωπική του εκτίμηση μέσω της εκπομπής «IAM ATHLETE»

Ο θρύλος των Μαϊάμι Χιτ ξεκίνησε λέγοντας πως ο ΛεΜπρον Τζέιμς είναι ένας απο τους καλυτερούς του φίλους και σέβεται απεριόριστα όσα έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Μην ξεχνάμε οτι οι δυό τους συνυπήρξαν για τέσσερα χρόνια στους Χίτ και κατέκτησαν 2 πρωταθλήματα σχηματίζοντας μαζί με τον Κρίς Μπός μια υπερομάδα στην αρχή της προηγούμενης δεκαετίας. Στην συνέχεια αιτιολόγησε γιατί το όνομα του καλού του φίλου ΛεΜπρον βρίσκεται δικαίως στην συζήτηση για τον κορυφαίο όλων των εποχών λέγοντας: «Αν ο ΛεΜπρον καταλήξει να είναι πρώτος σκόρερ όλων εποχών, στους πρώτους πέντε σε ασίστ και ριμπάουντ, με 5-6 πρωταθλήματα, δε γίνεται να μην τον αναφέρεις στη συζήτηση για τον GOAT, αλλά παίζει ακόμα». 

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον Μάικλ Τζόρνταν. Ο Ουέιντ μεγάλωσε στην εποχή του Τζόρνταν και όπως δήλωσε θα έιναι πάντοτε προκατειλλημένος και μεροληπτικός όσον αφορά τον Μάικλ, ενώ δήλωσε πως είναι ο προσωπικός του GOAT. Ανέφερε επίσης πως ξεκίνησε το μπάσκετ αφορμώμενος απο τα κατορθώματα του Τζόρνταν. Βλέποντας τον με το εικονικό του νούμερο 23 να κάνει όλα αυτά στο παρκέ του έδωσε κίνητρο να ξεφύγει απο την γειτονία και να προσπαθήσει να φτάσει το επίπεδο του. Σίγουρα το γεγονός οτι ο Ουέιντ κατάγεται και έχει μεγαλώσει στο Σικάγο, την πόλη που ο Μάικλ Τζόρνταν μεγαλούργησε, είχε μια επίδραση στον θρύλο των Χίτ.

Κλείνοντας το ζήτημα είπε πως ο ΛεΜπρον θα είναι ο κορυφαίος για πολλές απο τις επόμενες γενίες αλλά για τον ίδιο προσωπικά ο κορυφαίος είναι και θα παραμείνει ο Τζόρνταν.

Παρακολουθείστε τις δηλώσεις του Ουέιντ απο το 11:13 και μετά

https://www.youtube.com/watch?v=vie52SloEv0&t=673s

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ