18.4 C
Athens
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024

Ευρωλίγκα: Οι θρίαμβοι Ολυμπιακού, ΤΣΣΚΑ κι ο Λάρκιν (vids)

H τρομακτική εμφάνιση του Σέιν Λάρκιν και το ιστορικό ρεκόρ σκοραρίσματος που πέτυχε με τους 49 πόντους του εναντίον της Μπάγερν, επισκίασε οτιδήποτε άλλο συνέβη στην 11η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Χάρη στον... εξωγήινο Λάρκιν, πάντως, η Εφές πέτυχε μία ακόμα νίκη και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, μόνη της πλέον, αφού η Μπαρτσελόνα την... πάτησε στη Βαρκελώνη από την ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη

Μεγάλη νίκη πέτυχε κι ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ επί του Μιλάνου, πλησιάζοντας την οκτάδα και δείχνοντας ότι έχει βρει πλέον τα πατήματά του. 

Στην Αγ. Πετρούπολη ο Γουστάβο Αγιόν έκανε ό,τι μπορούσε (18π., 10ρ.) για να νικήσει την παλιά του αγάπη, Ρεάλ, η οποία όμως είχε τους Αργεντίνους της σε πολύ καλή βραδιά. Και νίκησε με 86-71 παίρνοντας από τους Καμπάτσο και Ντεκ συνολικά 34 πόντους.

Στην Κωνσταντινούπολη ο Σέιν Λάρκιν έκανε ένα απίστευτο πάρτι και με 49 πόντους (με 10/12 τρίποντα!) οδήγησε την Εφές σε μία ακόμα νίκη, αυτή τη φορά επί της Μπάγερν (104-75), με την οποία παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός με καταπληκτική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και κορυφαίους τους Σπανούλη, Παπανικολάου και Μιλουτίνοφ συνέτριψε το Μιλάνο με 91-70 και βρίσκεται πλέον μία νίκη μακριά από την οκτάδα. Ήταν η πρώτη φορά φέτος που οι "ερυθρόλευκοι" πετυχαίνουν δύο συνεχόμενες νίκες.

Στη Βαρκελώνη η ΤΣΣΚΑ ήταν χάρμα ιδέσθαι και ταπείνωσε την Μπαρτσελόνα ρίχνοντάς την παράλληλα από την κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη νίκησε με το επιβλητικό 96-67 έχοντας έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων!

Την Πέμπτη είχαν σημειωθεί τα αποτελέσματα:

Φενερμπαχτσέ - Χίμκι 89-76

Ερ. Αστέρας - Βαλενθια 76-73

Άλμπα - Ζαλγκίρις 69-62

Παναθηναϊκός - Μπασκόνια 100-68

Μακάμπι - Βιλερμπάν 93-62

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ