15.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Νερς: «Όμιλος-πρόκληση με ανταγωνιστικές ομάδες»

Ανταγωνιστικό χαρακτήρισε το Προολυμπιακό Τουρνουά που θα γίνει στη Βικτώρια, με τη συμμετοχή και της Εθνικής Ελλάδας, ο προπονητής του Καναδά Νικ Νερς.

Οι Καναδοί θα διεκδικήσουν στα εδάφη τους ένα από τα «εισιτήρια» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020, που θα λάβουν χώρα στο Τόκιο. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός χαρακτήρισε πρόκληση τον όμιλο που θα διοργανώσουν, έτσι όπως διαμορφώθηκε μέσω κλήρωσης, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Νομίζω ότι είναι μια πρόκληση αυτός ο όμιλος, με ανταγωνιστικές ομάδες. Υπάρχουν μόνο λίγες ομάδες που έχουν εξασφαλισμένη παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Οι περισσότερες πρέπει να δείξουν ότι αξίζουν μια θέση εκεί κι αυτό θέλουμε να κάνουμε. Είναι ένας τεράστιος στόχος για εμάς, που θέλουμε να επιτύχουμε. Είναι κάτι που αξίζει να καταφέρεις».

Για τους αντιπάλους τους, μεταξύ των οποίων είναι και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, δεν θέλησε να προχωρήσει σε αναλύσεις. «Θα πρέπει να προσπεράσουμε πολύ καλές ομάδες», αρκέστηκε να δηλώσει. Μίλησε και για τους παίκτες, που υπολογίζει να έχει στη διάθεσή του, ειδικά για τους Σάι Γκίλτζους-Αλεξάντερ και Αρ Τζέι Μπάρετ που επιβεβαίωσαν το ενδιαφέρον τους να φορέσουν τη φανέλα με το εθνόσημο. «Με ενθουσιάζει πάρα πολύ αυτό. Θα δούμε σπουδαίο τουρνουά», συμπλήρωσε ο 52άχρονος προπονητής.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ