16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πάνοπλος ο Καναδάς στο Προολυμπιακό

Με όλα του τα «βαριά» ονόματα, εκτός του Άντριου Ουίγκινς, αναμένεται να παραταχθεί ο Καναδάς στο Προοολυμπιακό Τουρνουά της Βικτόρια όπου θα αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων και την Εθνική μας ομάδα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Τζος Λέβενμπεργκ από το «TNT Sports» μόνο ο Άντριου Ουίγκινς θα απουσιάσει όπως όλα δείχνουν από τον Καναδά, καθώς λίγο νωρίτερα μέσα στην ημέρα και ο Αρ Τζέι Μπάρετ των Νιου Γιορκ Νικς έκανε γνωστό πως είναι στη διάθεση της ομάδας για τις υποχρεώσεις στο Προολυμπιακό.

«100%. Σίγουρα σχεδιάζω να παίξω. Είμαι πολύ περήφανος που το λέω αυτό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο φόργουορντ των Νικς.

Ο Λέβενμπεργκ περιγράφει πιο συγκεκριμένα σε «τιτίβισμά» του στο Twitter στην εξαιρετική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί για τους Καναδούς:

«Ο Αρ Τζέι Μπάρετ θα είναι με τον Τζαμάλ Μάρει, Σάι Γκίλτζους-Αλεξάντερ και τους υπόλοιπους για τον Καναδά το ερχόμενο καλοκαίρι. Έτσι, λοιπόν, οι παίκτες που έχουν δηλώσει ότι θα είναι στον Καναδά είναι: Μάρεϊ, Γκίλτζους-Αλεξάντερ Μπάρετ, Αλεξάντερ-Γουόκερ, Μπρουκς, Πάουελ, Μπιρτς, Μπουσέρ, Μπρισέτ. Στο μεταξύ, οι Τζόσεφ, Τόμπσον και Όλινικ δεν χρειάζεται καν να πουν κάτι. Στοίχημα ότι θα είναι εκεί.

Πολλοί ρωτούν για τον Ουίγκινς. Από όσο γνωρίζω η σχέση του με την ομοσπονδία του Καναδά δεν είναι η καλύτερη και καταλαβαίνω ότι αυτό είναι αμοιβαίο. Θα μου έκανε έκπληξη, αν έπαιρνε πρόσκληση και θα ήμουν ακόμα πιο έκπληκτος, αν ήθελε ο ίδιος να παίξει. Υπάρχει χρόνος όμως αυτό να αλλάξει».

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ