23.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Λάσο: “Ο Τόμπκινς δεν έχει κάτι που βλέπω στους άλλους”

Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται να αναμετρηθεί με τον Ερυθρό Αστέρα με ρεκόρ 3-3 στην Ευρωλίγκα και ο Πάμπλο Λάσο δέχθηκε ουκ ολίγες ερωτήσεις στη σημερινή media day στη Μαδρίτη. Ο Βάσκος τεχνικός δεν είχε κανένα πρόβλημα να απαντήσει ευθέως και στο τι πιστεύει για τον Τρέι Τόμπκινς, απαντώντας στο γιατί δεν τον χρησιμοποιεί. Η απάντησή του είχε τελείως αντίθετη διαδρομή από αυτή που έδωσε για τον Ουσμάν Γκαρουμπά, τον οποίο δείχνει να εμπιστεύεται όλο και περισσότερο.

H Ρεάλ θα ταξιδέψει με 13 παίκτες στο Βελιγράδι για τον αυριανό (7/11) αγώνα με τον Λάσο να διευκρινίζει πως "ο Τόμπκινς δεν θα παίξει, δεν είναι έτοιμος". Σε ερώτηση τι του λείπει για να είναι έτοιμος ο Λάσο απάντησε: "Αυτό που βλέπω στους άλλους παίκτες. Εσείς τι βλέπετε στον Γκαρουμπά; Πρέπει να αποφασίσω ποιος θα παίξει και επιλέγω αυτούς που πιστεύω πως είναι στην καλύτερη κατάσταση. Δεν βλέπω στον Τόμπκινς αυτό που βλέπω στους άλλους παίκτες".

Σε ερώτηση για το αν του προκαλεί εντύπωση η παρουσία του Γκαρουμπά απάντησε: "Όχι! Τον παρακολουθώ πολύ καιρό και έχω εμπιστοσύνη σε αυτά που ο μικρός μπορεί να κάνει, γιατί ξέρει τι μπορεί να κάνει. Έχει κάτι ξεχωριστό, χαρακτηριστικό των μεγάλων παικτών. Αν μπορεί να παίξει στην Ευρωλίγκα, στην ACB; Τελικά θα παίξει. Μπορούσε ο Λούκα (Ντόντσιτς) να παίξει στο ΝΒΑ;  Οι μεγάλοι παίκτες ξέρουν να προσαρμόζονται και να χαίρονται το παιχνίδι. Ο Ουσμάν μας δίνει πολλά πράγματα, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τη συμπεριφορά του, τη δουλειά του και πιστεύω επίσης πως θα ήταν πολύ χαζό από την πλευρά του αν σκεφτεί πως τα έχει μάθει όλα, γιατί τα περιθώρια βελτίωσής του είναι τεράστια. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς και έχει πολύ δρόμο μπροστά του για να βελτιωθεί και να γίνει καλύτερος".

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιστρέφει σε ένα γήπεδο όπου στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης και θα βρει απέναντί της έναν παίκτη που τον είχε στο ρόστερ της δύο χρόνια, αλλά που δεν κατάφερε να παίξει ποτέ ουσιαστικά στην ομάδα: Τον Όγκνιεν Κούζμιτς. "Το θέμα του Κούζμιτς για εμάς ήταν πολύ ιδιαίτερο. Έχουμε τις καλύτερες εντυπώσεις από αυτόν, αλλά τον συνόδευσε κακοτυχία όσο ήταν εδώ με τους τραυματισμούς. Και όταν έφυγε από εδώ είχε το τρομερό ατύχημα που παραλίγο να του στοιχίσει πολλά. Αυτό το παιδί τα έχει περάσει όλα. Χαίρομαι πάρα πολύ γι΄αυτόν πλέον, που είναι καλά, που γύρισε στα γήπεδα, γιατί είναι αυτό που του αρέσει. Του εύχομαι μόνο τα καλύτερα και μόνο τύχη από εδώ και πέρα!"



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ