24.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Έκαναν αίσθηση, η Εφές και οι «δραπέτες» (vids)

Η αυλαία της τέταρτης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας άνοιξε με πέντε παιχνίδια. Τρεις ομάδες κατόρθωσαν να φύγουν με τη νίκη από τις έδρες των αντιπάλων τους, ενώ η Αναντολού Εφές έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, ο Παναθηναϊκός απέφυγε την «αυτοκτονία» και νίκησε στην έδρα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης με 89-79, πανηγυρίζοντας το πρώτο του φετινό διπλό στην Ευρωλίγκα. Οι «πράσινοι» είχαν... μαέστρο τον Νικ Καλάθη ο οποίος μοίρασε 15 ασίστ, ενώ ο Τζίμερ Φριντέτ σκόραρε 22 πόντους. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ματέους Πονίτκα με 16 πόντους και 7 ριμπάουντ. Διαβάστε λεπτομέρειες ΕΔΩ.

Στην Κωνσταντινούπολη, η Αναντολού Εφές εκμεταλλεύτηκε τις απουσίες της Ρεάλ Μαδρίτης και την υπέταξε με 76-60, έχοντας μπροστάρηδες τους Κρούνοσλαβ Σίμον και Μπράιαντ Ντάνστον. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν κράτησε πολύ χαμηλά τη «Βασίλισσα» και πανηγύρισε μία εξαιρετικά σημαντική νίκη, έχοντας πλέον ρεκόρ 3-1. Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα για τους Μαδριλένους Διαβάστε λεπτομέρειες ΕΔΩ.

Χαμογελαστή έφυγε από το παρκέ του γηπέδου της για δεύτερη διαδοχική εβδομάδα η Μακάμπι Τελ Αβίβ η οποία δεν δυσκολεύτηκε πραγματικά από τη Βαλένθια και τη νίκησε με 76-63. Το συγκρότημα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έπαιξε όσο χρειαζόταν απέναντι στη μέχρι τώρα χειρότερη ομάδα της διοργάνωσης. Πλέον οι Ισραηλινοί έχουν ρεκόρ 2-2 και οι «νυχτερίδες» παραμένουν μοναδικό σύνολο χωρίς νίκη, έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές. Μοιραία βρίσκονται στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα. Διαβάστε λεπτομέρειες ΕΔΩ.

Νίκη-δήλωση έκανε η Χίμκι η οποία άλωσε το Μόναχο, επικρατώντας «καθαρά» της Μπάγερν Μονάχου με 87-74. Λίγες ημέρες πριν τη συνάντησή της με τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Ρίμας Κουρτινάιτις έδειξε ότι φέτος δεν αστειεύεται ανεβαίνοντας στο 3-1. Στον αντίποδα οι Βαυαροί, είχαν την πρώτη απώλεια μπροστά στο κοινό τους, έπειτα από τη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο και το σόου επί της Βιλερμπάν πριν μερικές ημέρες. Διαβάστε λεπτομέρειες ΕΔΩ.

Στην τελευταία χρονικά αναμέτρηση της ημέρας, η Μπαρτσελόνα πέρασε από την «καυτή» έδρα του Ερυθρού Αστέρα με 73-65. Οι «μπλαουγκράνα» παραμένουν πρώτοι και αήττητοι και θα περιμένουν την Παρασκευή (25/10) το αποτέλεσμα του αγώνα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την Άλμπα στο Βερολίνο για να δουν αν θα είναι μόνοι τους στην κορυφή. Όσον αφορά τους γηπεδούχους, με υπηρεσιακό τεχνικό τον Αντρίγια Γκαβρίλοβιτς ήταν ανταγωνιστικοί, αλλά στο φινάλε «μίλησε» η ποιότητα. Διαβάστε λεπτομέρειες ΕΔΩ.

Δείτε το πρόγραμμα της Παρασκευής (25/10) ΕΔΩ.

Δείτε την αναλυτική βαθμολογία ΕΔΩ.

Δείτε τα highlights της νίκης του Παναθηναϊκού ΕΔΩ.

Δείτε video από την επιστροφή του Όγκνιεν Κούζμιτς στη δράση, λίγους μήνες μετά το τροχαίο ατύχημα ΕΔΩ.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Αργύρη Πεδουλάκη ΕΔΩ και του Χοάν Πλάθα ΕΔΩ.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου ΕΔΩ, του Νικ Καλάθη ΕΔΩ και του Τζίμερ Φριντέτ ΕΔΩ.

Διαβάστε τα ρεκόρ των παικτών του Παναθηναϊκού ΕΔΩ.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Ρίμας Κουρτινάιτις ΕΔΩ.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν ΕΔΩ και του Μπράιαντ Ντάνστον ΕΔΩ.

Δείτε videos απ' όλα τα παιχνίδια:

https://www.youtube.com/watch?v=jMxQola-ivI

https://www.youtube.com/watch?v=L2zpu9k_Q70

https://www.youtube.com/watch?v=VpV5hWmqQa0

https://www.youtube.com/watch?v=ugnZGvZ30UM



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ