25.5 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Κατσίβελης: “Θέλουμε να φτιάξουμε μια καλή ομάδα”

Ο Προμηθέας δυσκολεύτηκε απέναντι στον Ιωνικό Νίκαιας στην Πάτρα, αλλά στο τέλος πήρε τη νίκη και καθοριστική γι' αυτό ήταν η παρουσία του Δημήτρη Κατσίβελη, ο οποίος μετά το τέλος του παιχνιδιού, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ.

"Ξέραμε πως θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο Ιωνικός έχει ένα καλό ρόστερ και μετά την αλλαγή προπονητή ήταν αναμενόμενο να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός. Δεν προσεγγίσαμε κυρίως αμυντικά με μεγάλη ενέργεια το παιχνίδι, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο βγήκαμε πιο δυνατά, βάλαμε και κάποια μεγάλα σουτ και πήραμε το αποτέλεσμα. Σίγουρα και με την Ευρώπη έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι, να δουλέψουμε στο γήπεδο και να αντιμετωπίσουμε τα ταξίδια και τις δυσκολίες και να παλέψουμε για τα αποτελέσματα".

Στην παρατήρηση πως πολλοί θεωρούν τον Προμηθέα τον... Ολυμπιακό του πρωταθλήματος, με την απουσία των "ερυθρολεύκων" από την Basket League, ο Έλληνας γκαρντ απάντησε: "Δεν ασχολείται κανείς μας με το τι λέγεται. Κάνουμε σωστά βήματα μπροστά και αυτό προσπαθούμε. Να δουλεύουμε στο γήπεδο, να παίρνουμε αποτελέσματα και να φτιάξουμε μια καλή ομάδα".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ