26.6 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Un-fair(;) play(vid)

Όλα έβαιναν καλώς για την Εθνική Αργεντινής ενάντια στην Νιγηρία, καθώς μερικά δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του παιχνιδιού είχε τον απόλυτο έλεγχο με την κατοχή της μπάλας και το σκορ να είναι υπέρ της 81-88.

Αυτή την ήρεμη ροή ήρθε να ταράξει ένας παίκτης που πολλοί αγαπούν, αλλά τους περισσότερους καταφέρνει να τους εκνευρίζει συνήθως. Ο λόγος για τον διαθνή γκαρντ Φακούντο Καμπάτσο, ο οποίος έχοντας την μπάλα στα χέρια του, επέλεξε να σουτάρει τρίποντο και να ανεβάσει τη διαφορά στο 81-91.

Μάλιστα, ακριβώς μετά από αυτή την ενέργεια, καθώς οι Νιγηριανοί έκαναν την τελυταία επαναφορά της μπάλας πριν την εκπνοή του χρόνου, ο Καμπάτσο έσπευσε και κατάφερε να κλέψει τη μπάλα από τα χέρια του Τζος Οκόγκι για να το επαναλάβει και να διαμορφώσει εν τέλει το σκορ σε 81-94.

Πιθανότα, εκείνη τη στιγμή πέρασε από το μυαλό του ότι κάθε πόντος μπορεί να αποβεί σημαντικός να αποδειχθεί σημαντικός για την τελική κατάταξη στον όμιλο. Πάντως, το έτερο παιχνίδι μεταξύ Νοτίου Κορέας και Ρωσίας, θα διεξαχθεί στις 3 και μισή ώρα Ελλάδος. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ