24.7 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Θωρακίστηκε με Γεωργιάδη η ΧΒΑ

Μεταγραφή...μπίνγκο πραγματοποίησε η νεοφώτιστη στην Γ' Εθνική, ΧΒΑ, με την ομάδα της Χαλκίδας να ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Σταύρο Γεωργιάδη.

Ο Βασίλης Μπρατσιάκος γνωρίζει ότι πλέον έχει στο ρόστερ του έναν παίκτη που μπορεί να συνεισφέρει σε πολλές θέσεις, ενώ περισσότερο από όλα ο έμπειρος φόργουορντ αποτελεί την έννοια της λέξης ομαδικότητα, κάτι που έδειξε με τις δυο συνεχόμενες ανόδους, που συνδυάστηκαν με ισάριθμα πρωταθλήματα, που πέτυχε με τον Οίακα Ναυπλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

‘Ο Σταύρος Γεωργιάδης στην ΧΒΑ!

Μια μεγάλη μεταγραφική βόμβα πυροδότησε η ομάδα μας φτάνοντας στην απόκτηση του έμπειρου forward, Σταύρου Γεωργιάδη ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον Οίακα Ναυπλίου κερδίζοντας ισάριθμες ανόδους σε Β’ Εθνική και Α2.

Μπρατσιάκος και Γεωργιάδης ξανασυναντιούνται, δύο άνθρωποι που τους ‘συνδέει’ η λέξη επιτυχία καθώς έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν στον Γ.Σ. Κύμης με απόλυτη επιτυχία.

Ο Γεωργιάδης στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ακόμα σε Γ.Σ. Κύμης, Φιλαθλητικό, Χαρίλαο Τρικούπη και Αρκαδικό.

Η ομάδα μας με την απόκτηση του Σταύρου Γεωργιάδη ενισχύεται σημαντικά κάτω από το καλάθι με το νέο μας απόκτημα να αγωνίζεται και στις δύο θέσεις της front line, αποτελώντας πολυτέλεια για την κατηγορία μόνο με την παρουσία του.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε πάντα υγεία και επιτυχίες!’



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ