23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ένας «Ρώσος» στο Πέραμα (pic)

Το καλύτερο για το τέλος κρατούσε το Πέραμα, το οποίο απέκτησε τον Σταύρο Γεωργιάδη, ο οποίος προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ανόδους, και δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.

Ο έμπειρος φόργουορντ, ο οποίος πήρε το προσωνύμιο «Ρώσος» από την εποχή που αγωνίζονταν στον Φιλαθλητικό, πανηγύρισε την περσινή άνοδο από τον Γ' Εθνική με την ΧΒΑ, ενώ είχε δυο συνεχόμενες ανόδους με τον Οίακα Ναυπλίου, από την ίδια κατηγορία προς την Α2.

Έχει επίσης αγωνιστεί  σε Κύμη, Χαρίλαο Τρικούπη και Αρκαδικό, και πλέον θα ενισχύσει το Πέραμα στο πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΝΑ.

Αναλυτικά :

«Το μπασκετικό παζλ του συλλόγου μας ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό παίχτη!!!
Στην Μπασκετική φαρέτρα του co..Στέφανου Παπασπυριδακου εντάχθηκε ο Σταύρος Γεωργιαδης!
O πρώην παίκτης της Χ.B.A ,Οιαξ Ναυπλίου ήρθε σε συμφωνία με τον σύλλογο μας "ανεβάζοντας" ακόμα πιο ψηλά τον πήχη! Τον καλωσορίζουμε και
Τού Ευχόμαστε Υγεία και καλή μπασκετική χρονιά!! » 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Το μπασκετικό παζλ του συλλόγου μας ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό παίχτη!!! Στην Μπασκετική φαρέτρα του co..Στέφανου Παπασπυριδακου εντάχθηκε ο Σταύρος Γεωργιαδης! O πρώην παίκτης της Χ.B.A ,Οιαξ Ναυπλίου ήρθε σε συμφωνία με τον σύλλογο μας "ανεβάζοντας" ακόμα πιο ψηλά τον πήχη! Τον καλωσορίζουμε και Τού Ευχόμαστε Υγεία και καλή μπασκετική χρονιά!!??☝️?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γ.Σ.ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΕΡΜΗΣ (@gsperamatosermis) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ