27.8 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Σίνγκλετον: “Τώρα πια κερδίζεις ή πας σπίτι!”

Ο Κρις Σίνγκλετον ήταν και πάλι εκεί. Μετρημένα, νοικοκυρεμένα που λένε... Όταν χρειάστηκε, όπως και στον τρίτο αγώνα, αλλά δεν χρειάστηκε όπως σε όλους αγώνες να τα κάνει όλα μόνος του ή να θεωρεί πως είναι μόνος του. Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε σταδιακά... αλλιώς σε αυτούς τους αγώνες και ο Σίνγκλετον το γνωρίζει καλά... Ίσως γι' αυτό ήρθε και το ξέσπασμα στην τέταρτη αναμέτρηση της σειράς.

"Ξέραμε πως δεν παίξαμε καλά απέναντι στην ΑΕΚ στις πρώτες συναντήσεις μας. Σίγουρα δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε. Στον τέταρτο αγώνα είχαμε ένα και μόνο στόχο: Να τελειώσουμε τη σειρά. Παίξαμε ενωμένοι, είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, πασάραμε και ομολογώ πως είχα πολύ καιρό να δω τέτοιο passing game."

Μην νομίζετε πάντως πως η τελική διαφορά ή το 3-1 τον κάνει να υποτιμά την ΑΕΚ: "Πιστεύω πως παίξαμε καλά στη σειρά, αλλά δεν μπορούσαμε να διατηρήσουμε τον ίδιο ρυθμό στους αγώνες, παρά το ότι από το πρώτο λεπτό μπαίναμε δυνατά.Ήταν κάτι που κάναμε με επιτυχία στον τέταρτο αγώνα και έτσι ήρθε η νίκη όπως ήρθε στον τέταρτο αγώνα. Η ΑΕΚ είναι πολύ ανταγωνιστική ομάδα και παρουσιάστηκε ανταγωνιστική σε όλη τη σειρά. Είναι καλή ομάδα. Και απλά είμαι χαρούμενος που πήραμε απόψε (σ.σ. χθες) την πρόκριση στους τελικούς τους οποίους έχουμε τώρα να σκεφτόμαστε".

Η χθεσινή εμφάνιση του Παναθηναϊκού, η διαφορά που άγγιξε τους 40 πόντους είναι σίγουρα ένα καλό... τονωτικό ενόψει της συνέχειας με το βλέμμα πλέον στη σειρά των τελικών και ο Σίνγκλετον το αναγνωρίζει: "Ήταν ώθηση για εμάς περισσότερο ψυχολογική. Παίξαμε όλοι με αυτοπεποίθηση, είχαμε καλά ποσοστά ευστοχίας στα τρίποντα, κάτι που δεν είχαμε στους προηγούμενους αγώνες και θα μας βοηθήσει ως αποτέλεσμα, αλλά και ως εμφάνιση για τη συνέχεια".

Η συνέχεια λογικά έχει το όνομα του Ολυμπιακού, καθώς πριν αναχωρήσει για το Final Four της Κωνσταντινούπολης, είχε ήδη γίνει το 2-0 απέναντι στον Άρη με τον τρίτο αγώνα να διεξάγεται στο ΣΕΦ. Η απάντηση στην πάντα "χαζή" ερώτηση  "ποιος είναι ο στόχος σας" είναι ξεκάθαρος για τον φόργουορντ του Παναθηναϊκού: "Να νικήσουμε φυσικά..." Γελάει και ο ίδιος και προσθέτει με λίγο διαφορετικό όμως ύφος: "Τώρα πια κερδίζεις ή πας σπίτι! Είμαστε όλοι έτοιμο για να κάνουμε την προσπάθειά μας να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Σε αυτούς τους τελικούς θέλουμε να αποδέιξουμε πως μπορούμε να νικήσουμε μετά τις κακές μας εμφανίσεις στα playoffs της Ευρωλίγκας. Όλα αυτά περιμένοντας να τελειώσει και η άλλη σειρά των ημιτελικών φυσικά.. Το σίγουρο είναι πως ανυπομονούμε για το πρώτο αγώνα των τελικών!"



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ