21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ψάχνει το κόλπο με Κυρίτση ο Παπάγου

Μπορεί στον Παπάγου να κυριαρχεί μια νηνεμία, και οι μεταγραφικές κινήσεις του ως τώρα να μην έχουν ενθουσιάσει, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «Στρατηγοί» θέλουν να κάνουν δυο δυνατές κινήσεις, που θα δώσουν λύσεις στον Γιώργο Διαμαντόπουλο.

Η πρώτη αφορά τον Αλέξη Κυρίτση, ο οποίος δεν χρειάζεται και ιδιαίτερες συστάσεις, με την ικανότητα του να στέλνει την μπάλα με ευκολία στο καλάθι να είναι ευρέως γνωστή. Ο 37χρονος γκαρντ/φόργουορντ δεν αγωνίστηκε την περσινή σεζόν, καθώς δεν βρήκε την ομάδα που αναζητούσε, ενώ η τελευταία του παρουσία ήταν στην Α2 και τον Δούκα την σεζόν 2017-2018, όπου είχε 22,8 πόντους, 4,5 ριμπάουντ και 3,5 ασίστ, όντας ο πρώτος σκόρερ της λίγκας.

Ο Κυρίτσης πραγματοποίησε τα πρώτα του βήματα στον Παπάγου, με τη σεζόν 2002-2003 να αποτελεί την χρονιά τις καθιέρωσης του, καθώς στο τότε πρωτάθλημα της Α2 είχε 23,9 πόντους και 3,8 ριμπάουντ, για να πάρει στη συνέχεια μεταγραφή στον Άρη. Έτσι, δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην ομάδα στην οποία αναδείχθηκε, για να την βοηθήσει σε μια δύσκολη στιγμή για αυτή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ