32.1 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Ντάνιελς, ο πρώτος στους Λέικερς (pic)

Σε συμφωνία με τους Λέικερς προχώρησε ο Τρόι Ντάνιελς, αποτελώντας την πρώτη τους κίνηση σε μια free agency, όπου μέχρι στιγμής... έχουν σωπάσει.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς έμοιαζαν να «κυνηγούν» πολλούς στόχους τις τελευταίες μέρες, ώστε να προσθέσουν έναν τρίτο σούπερ σταρ δίπλα στους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις. Αντί αυτών, βέβαια, πήραν... τον Τρόι Ντάνιελς, που αποτελεί την πρώτη τους μεταγραφική κίνηση στην free agency, «μουδιάζοντας» για λίγο τους φίλους τους, που περίμεναν... Λέοναρντ, Ουόκερ, Ίρβινγκ και Ράσελ.

Ελπίδες για τον ηγέτη των πρωταθλητών Ράπτορς, βέβαια, υπάρχουν ακόμη ζωντανές, καθώς δεν έχει ανακοινώσει την απόφασή του. Σε περίπτωση, όμως, που δεν πάει στην Καλιφόρνια, η ομάδα πρέπει να βρει άλλες λύσεις, για να γεμίσει το ρόστερ. Και μία από αυτές είναι ο μέχρι πρότινος γκαρντ των Σανς, που υπέγραψε για έναν χρόνο με απολαβές στα 2.1 εκατομμύρια δολάρια, προσθέτοντας μια αξιόπιστη λύση στο μακρινό σουτ, χωρίς να επηρεάζει το salary cap, για να έρθει ο πολυπόθητος σούπερ σταρ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ