17.1 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Λέικερς: Στην έξοδο ο Κούζμα, στόχος ο Χιλντ (vid)

Την πόρτα της εξόδου από τους Λος Άντζελες Λέικερς είναι πολύ πιθανόν να δει ο Κάιλ Κούζμα, καθώς οι "Λιμνάνθρωποι" βρίσκονται σε διαρκείς συζητήσεις με ομάδες προς ανταλλαγή του 26χρονου φόργουορντ, με μία από τις συζητήσεις να επικεντρώνεται στον Μπάντι Χιλντ.

Όπως αποκάλυψε ο έγκυρος Έιντριαν Βονιαρόφσκι, οι άνθρωποι των Λέικερς έχουν δύο παίκτες που κοιτάζουν διαρκώς να "ξεφορτωθούν", καθώς θεωρούν πως αφενός δεν έχουν να προσφέρουν άλλο στην ομάδα τους, αφετέρου πως έχουν μία αξία ανταλλάγματος που θα μπορέσει να τους ενισχύσει στη μάχη για επιστροφή στην κορυφή. Αυτοί οι παίκτες είναι ο Κάιλ Κούζμα και ο Κεντάβιους Κάλντουελ-Πόουπ, οι οποίοι έχουν προταθεί "σχεδόν σε κάθε ομάδα" του NBA. Και αν για τον Πόουπ αυτό δεν είναι κάτι που ακούγεται πρώτη φορά, για τον 26χρονο Κούζμα, πλέον οι "ψίθυροι" έχουν γίνει "φωνές" και όπως φαίνεται οι Λέικερς έχουν ανεβάσει ρυθμούς στις προσπάθειές τους.

https://www.youtube.com/watch?v=Ld_IUg_a8AU

Όπως αναφέρει ο Σαμς Χαράνια του Athletic, η ομάδα του Φρανκ Βόγκελ έχει βρει μάλιστα και έναν πιθανό στόχο και το όνομά του είναι Μπάντι Χιλντ. Ο άσος των Κινγκς, που λόγω της παρουσίας των Χαλιμπέρτον και Φοξ στο ρόστερ του Σακραμέντο έχει δεδομένα μικρότερο χρόνο αλλά και βαρύτητα στο ρόστερ του Λουκ Ουόλτον, μπορεί να αποτελέσει επαρκές αντάλλαγμα για ένα πακέτο που θα περιλαμβάνει τον Κούζμα. Σίγουρα οι Λέικερς χρειάζονται έναν παίκτη που δεδομένα μπορεί να προσφέρει σταθερά υψηλή απόδοση, όπως είναι ο Χιλντ, ενώ από την άλλη, οι Κινγκς μπορούν να ελπίσουν πως μία ενδεχόμενη αγωνιστική ανάκαμψη ενός πολύ ικανού σύγχρονου φόργουορντ, όπως είναι ο Κούζμα, θα είναι αυτό που λείπει για να κάνουν το επόμενο βήμα μπροστά.

https://www.youtube.com/watch?v=Ld_IUg_a8AU

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ