25.3 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Στη Ζενίτ η wild card!

Φαίνεται τελικά πως η ομάδα που θα πάρει τη wild card από την Ευρωλίγκα και θα συμπληρώσει το σετ των 18 ομάδων για τη σεζόν 2019-20 θα είναι η Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης. Αυτό αναφέρει ο Λιθουανός δημοσιογράφος Ντονάτας Ουρμπόνας, επικαλούμενος πηγές από το διοικητικό συμβούλιο της Ευρωλίγκας, που συνεδριάζει στη Βαρκελώνη.

Η Ζενίτ ήταν πράγματι μία από τις υποψήφιες, μαζί με τις Ούνιξ Καζάν και Παρτιζάν, οι οποίες αρχικά έμοιαζαν να έχουν το προβάδισμα στα προγνωστικά, αλλά και την Νταρουσάφακα. Κι αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες του Λιθουανού δημοσιογράφου, φαίνεται πως η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης έκανε πολύ καλή δουλειά στις δημόσιες σχέσεις, καθώς ήταν η μοναδική από τις υποψήφιες που δεν είχε παρελθόν στην Ευρωλίγκα. Θα παίξει για πρώτη φορά σε αυτήν.

Οι υπόλοιπες 17 ομάδες είναι οι:

Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπασκόνια, Βαλένθια, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Αναντολού Εφές, Φενερμπαχτσέ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μιλάνο, Ζαλγκίρις, Χίμκι, Ερυθρός Αστέρας, Μπάγερν, Άλμπα Βερολίνου, Βιλερμπάν.

Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε την απονομή της wild card στη Ζενίτ, με αυτή την ανακοίνωση, όπου παρατίθενται και τα αποτελέσματα της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ